Snelle bezorging binnen afgesproken tijd en die tijden waarbinnen ze zouden komen was kort. De shorts zitten lekker.
Heel snel verzonden en in huis. Artikelen altijd goed. Doorgaans de Brand collectie. Jammer dat er daar niet veel variatie modellen bij komen. Ooit hadden jullie een reclame met fotoshop een meer roze... Näytä lisää
Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar vandaag na enige tijd mijn bestelling mogen ontvangen! Ergens is het in het verzending-proces fout gegaan, maar hun klantenservice heeft dit snel en adequa... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Excellent customer service! Went above & beyond for us! This is the only brand of boxers my husband will wear because they are so comfy and come in many different patterns. Will continue buying from t... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
IAMTORO® is a Dutch lifestyle brand with a focus on men’s underwear. With it’s unparalelled design, empowering brand story and 100% online customer centric approach IAMTORO offers a unique collection of boxers, caps, hoodies and t-shirts.
Zeelandhaven 6, 3433 PL , Nieuwegein, Hollanti
- business@iamtoro.shop
- iamtoro.shop
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Goede kwaliteit en snelle levering
Goede kwaliteit, snelle afhandeling en levering.
Perfecte pasvorm en snel geleverd!
Wat een schitterend ondergoed voor mijn man. Door een aandoening verbruikt hij soms wel 4 onderbroeken op 1 dag. Dat betekent dat hij er veel op voorraad moet hebben. Hoe fijn is het dan om deze te kunnen dragen. Door zijn grote buikomvang zijn de meeste XXL net te klein maar deze passen echt perfect. Ook de wat langere pijpjes zijn heel comfortabel.
Het versturen ging zeer snel. Wij wonen in Spanje maar ze waren binnen een paar dagen binnen. Geweldig 👏
Dit is zeker niet de laatste keer dat ik ze voor hem bij jullie bestel.
Hartelijk bedankt en tot de volgende bestelling.
Product goed ,zit goed kwaliteit goed…
Product goed ,zit goed kwaliteit goed en de prijs is goed.
Al jaren klant super service en fijne…
Al jaren klant super service en fijne ondermode
Ik vind het echt de meeste fijne…
Ik vind het echt de meeste fijne boxers.
Heb verschillende merken gehad maar deze zijn het geld ook echt waard
Boxershorts die perfect zitten
Bestellen ging vlot, levering was er al de volgende dag.
De boxershorts zitten perfect: ze passen overal mooi, krullen niet op.
Leuke boxers voor een mooie prijs.
Snelle levering en prima boxer maar…
Snelle levering en prima boxer maar valt wel klein.

Vastaus yritykseltä IAMTORO
Top kwaliteit!! Levertijd niet van deze tijd
Kwaliteit van de producten is echt geweldig, na bestelling wel 2 weken op moeten wachten. De pasvorm is perfect en uit ervaring weet ik dat ze heel lang goed blijven. Dus, sneller leveren en ik had 5 sterren gegeven.

Vastaus yritykseltä IAMTORO
Snel en naar verwachting
Bestellen online gaat gemakkelijk.
Bestellen online gaat gemakkelijk.
Verzending snel.
Fijn om te dragen.
Het zijn hele fijne boxers zitten als…
Het zijn hele fijne boxers zitten als gegoten.
Waren snel in huis.
Gewoon perfect 🤩
Goede en snelle levering .
Prima artikelen en snel en goed bezorg
Mijn man wilt geen andere meer sinds…
Mijn man wilt geen andere meer sinds hij de shorts van i am Toro heeft
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.