Fik afprøvet flere sadler og den bedste vejledning af Anne Mette, hvilket førte til at jeg nu har fået den bedste sadel jeg nogensinde har siddet i! Efter årevis med stiv lænd mv, nu absolut problemfr... Näytä lisää
Supergod kundeservice. Den gjord jeg havde bestilt var for lille, - jeg fandt en anden hos Horsepartner der var lige 5 cm længere. Vi aftalte at det blev byttet, jeg fik en byttemærkat og sendte, -... Näytä lisää
Fantastisk oplevelse fra start til slut.. Havde Anne Mette ud til sadelprøvning, da jeg havde problemer med at finde en sadel der passede min hest. Fik meget professionel råd og vejledning til både s... Näytä lisää
Fantastisk service. Jeg skrev en mail tirsdag aften hvor jeg efterspurgte en garanti for leveringen af det bestilte næsebånd inden lørdag. Onsdag fik svar, med formodning om levering torsdag. Fred... Näytä lisää
Rideudstyr til hest og rytter.
Tanska
Lækker frakke. Str. Passer med str. angivelse. Varm og god pasform. God service. Sødt med en lille ting til hesten.
Mega god kvalitet, og lækkert med en gave til hestene også. Rigtig hyggeligt også at få en lille julehilsen med.
Fantastisk service!! Jeg bestilte mine vare en lørdag og kunne hente dem på posthuset om tirsdagen. I pakken var det en lille overraskelse, en pose med heste lækkerier, og en lille besked hvor der stod "mange tak for din bestilling😊". Jeg bestiller gerne herfra en anden gang og kan helt sikkert anbefale Horsepartner, det er et trygt sted at bestille nogle ting! Mange tak for en rigtig god service, om var hurtig
hurtig levering selv op mod jul. og en lille overraskelse med i pakken. så bliver man ekstra glad.
Handlen gik nemt og pakken kom hurtigere end jeg havde regnet med. Kan kun anbefale Horsepartner! Og så var der en lille ekstra-gave med i pakken! Super dejligt! :)
Super sortement og altid venlig betjening!
Lynhurtig ordrebehandling og levering, flot produkt - man får virkelig meget for pengene.
Super qvalitet, hurtig med post, pakket god.kan anbefale.
Godt udvalg, hurtig levering! Handler gerne her!
Hurtig bestilling, fik hvad jeg bestilte.
Et firma man kan stole på med leveringssikkerhed.
Absolut IKKE noget fusk her😊
Den bedste butik , super god og kompetent service
Super fin jakke modtaget med et personligt kort vedlagt plus lidt heste godbidder👍 Hurtig levering👍😍Bare helt i top😍
Super Kvalitet og hurtig fragt.
Jeg har lige købt en masse longeudstyr til min pony. Det var alt sammen rigtig fin kvalitet og det ankom allerede dagen efter jeg havde bestilt det. Der var enda en håndskreven note og en lille pose med godbidder i.
Kan varmt anbefales.
Et fantastisk godt sted at handle, gode kvalitets varer og rimelige priser, samt hurtig levering 👍
Jeg var på herrens mark, da jeg skulle vælge bid til min nye (sensitive) hest. Anne-Mette var så god til at forklare forskellen på de forskellige slags og hjælpe mig til en beslutning. Jeg endte med også at købe en fin bomløs sadel, da de havde en som matchede alle min ønsker. Også her var Anne-Mette meget hjælpsom i forhold til valg af knæpuder ud fra et billede jeg sendte, af en sadel jeg sidder godt i. Jeg er faktisk endt med at købe alt nyt udstyr til min hest hos Horsepartner, fordi Anne-Mette var så hjælpsom (simpelthen et levende leksikon😄) og alle mine ønsker til udstyr kunne opfyldes dér😊
Jeg glæder mig til næste uge, når vi skal afprøve de nye køb😊
Super god og personlig service, godt pakket ind og hurtig forsendelse. Alt er bare i orden..