Raar bedrijf
Raar bedrijf, geven aan dat een artikel niet op voorraad is (terwijl het bij de leverancier gewoon te bestellen is) en laten het product ook gewoon op de website staan. Jammer, want de insteek van het bedrijf is leuk.
Met een meubelabonnement van Homespring krijg je designer meubels voor een vast laag bedrag en bepaal je op elk moment of je het wilt houden, ruilen of kopen. Gratis bezorgd en geassembleerd in heel Nederland!
Bierstraat 123C, 3011XA, Rotterdam, Hollanti
Ik heb een bestelling gedaan, maar nadat ik heb betaald zijn ze niet te bereiken.
reageren niet op mail, telefoon of app. Toen ik contact met ze kreeg waren ze heel vriendelijk en behulpzaam.
Snelle reactie, meedenkend in de mogelijkheden en prima levertijd. En natuurlijk een innovatief concept, ook dat is niet vanzelfsprekend in de meubelbranche. Leuk om op deze manier een mooie bank in huis te kunnen plaatsen. Een welverdiende 5-sterrenbeoordeling. Nu eens nadenken over mijn volgende bank...
It's a simple and flexible service that allows you to both simply lease or lease-to-own. I find it a great way to try out more expensive furniture items and then decide whether you want to own them or simply keep them for a limited time.
Homespring werkt perfect.
wat n sympathieke manier om meubels te kopen! financieel aantrekkelijk en leuk dat het flexibiliteit biedt om eventueel je interieur gemakkelijk te veranderen! Aanrader!!!
Heel fijn! Nu kan ik het eerst proberen want ik twijfelde een beetje :)
Perfect! Was op zoek naar een nieuwe bank, beter dan ikea kwaliteit, maar dan ook niet dat ik meteen 4K in een keer moest afrekenen, dit is een goede tussen weg. Snel geleverd, en alle zooi (karton en plastic verpakking) hebben zo ook meegenomen.
We kregen een e-mail dat het bed in verband met Corona mogelijk niet leverbaar was, waarin aangegeven werd dat er nog contact zou worden opgenomen. Daarna werd het geld teruggestort zonder dat er nog contact over een eventuele wel/niet levering is geweest.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.