God service. Meget tryg oplevelse Jannik er meget kompetent til sit job og går op i at rådgive bedst muligt. Kommer helt sikkert igen.
Som kvinde har jeg tidligere følt mig lidt på udebane, når bilen skulle på værksted – men her oplevede jeg det stik modsatte. Jeg blev mødt med venlighed, ærlighed og en helt nede-på-jorden tilg... Näytä lisää
Rigtig god service, mine rat knapper havde mistet forbindelsen, det blev fixet sammen med et service, nu klar til syn og min bil kører som ny igen
Grundig og rigtig god service. - Har en uhørt stor viden omkring biler. - Fortæller og forklare alt hvad der er blevet lavet, og hvad man evt lige skal holde øje med på sigt☺️
Hella Service Partner er en landsdækkende værkstedskæde - kæden skaber rammerne for, at du trygt kan aflevere din bil, på et af vores værksteder, når den trænger til en reparation, hjulskift, påfyldning eller andet. Værkstederne i kæden laver både små og store reparationer, og tager personligt imod dig på værkstedet. Har du en nyere bil? ... så kan du trygt køre den ind til et af vores Hella Service Partner værksteder! De reparerer og servicerer din bil efter bilfabrikantens forskrifter, sætter stempel i din servicebog og anvender reservedele af tilsvarende kvalitet, som din bil er leveret med fra fabrikken. Hvis du får repareret eller serviceret din nye bil hos os i garantiperioden, bevarer du fabriksgarantien. HUSK! Du har altid frihed til selv at vælge værksted, og vi opretholder fabriksgaranti som mærkeværkstederne. Find dit nærmeste værksted her: https://www.hellaservicepartner.dk/find-vaerksted
Tisetvej 139, 8340, Malling, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
God service.
Meget tryg oplevelse
Jannik er meget kompetent til sit job og går op i at rådgive bedst muligt.
Kommer helt sikkert igen.
Altid til at lave en aftale med som…
Altid til at lave en aftale med som bliver overholdt.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Løth Auto.
Som kvinde har jeg tidligere følt mig lidt på udebane, når bilen skulle på værksted – men her oplevede jeg det stik modsatte. Jeg blev mødt med venlighed, ærlighed og en helt nede-på-jorden tilgang.
De tog sig tid til at forklare, hvad der skulle laves – i et sprog jeg faktisk forstod – uden teknisk volapyk eller smarte formuleringer. Jeg følte mig både respekteret og taget seriøst.
Arbejdet blev udført professionelt og til tiden, og jeg havde hele vejen igennem en god og tryg fornemmelse. Det er tydeligt, at de går op i kvalitet og i at behandle deres kunder ordentligt.
Hvis du gerne vil have et værksted, hvor du føler dig velkommen, informeret og i gode hænder, så er det her stedet. Jeg kommer helt sikkert igen.
Grundig og rigtig god service
Rigtig god service