Virkelig behagelig medarbejderne og…
Virkelig behagelig medarbejderne og priser er rimelige
Overholdt aftaler
Overholdt aftaler. Nem at tale med og forklare vores ønsker med opgaven. Udførte arbejdet præcist, som vi gerne ville have det og var lydhør overfor lidt ekstra småopgaver, som kommer til hen ad vejen.
Omlægning af belægning og beskæring af træer
Vi havde Sølve til at omlægge vores fliser efter nedgravning af fjernvarme. Derudover fik vi nogle træer beskåret. Opgaverne blev udført særdeles godt og med et flot resultat. Vi kan kun give Fladmark de bedste anbefalinger.
Professionelt arbejde til en meget rimelig pris.
Vi har anvendt firmaet Fladmark i forbindelse med etablering af stensætninger ved små bede i græsplænen. Arbejdet blev udført hurtigt og særdeles tilfredsstillende. Ligeledes en rimelig pris mht. antal brugte arbejdstimer.
Vi henvendte os i øvrigt til firmaet Fladmark, fordi vi så dem arbejde med et større projekt i nærheden af vor bolig.
Vi kan kun anbefale firmaet.
Aase og Jens Chr. Nielsen
Hurtig og effektiv.
Pålidelig og dygtig
God kommunikation. Aftaler overholdt. Professionel og dygtig til sit arbejde. Fornuftig pris.
Sølve har lagt min terrasse om med de gamle sten. Det har givet nogle spændende udfordringer, men alt er løst til højeste karakter.
Jeg kan kun anbefale Sølve.
Beton indkørsel/stier
Professionel, pligtopfyldende og punktlig.
Sølve har hjulpet os med at få drømmen om en stor indkørsel og gangstier lavet i håndglittet beton til vores nye hus. Fra start til slut har kommunikationen været rigtig god, der er knoklet mange timer men vi er altid blevet mødt af hans gode humør. Og alle aftaler er blevet overholdt til punkt og prikke. Vi anbefaler Sølve og Fladmark til alle vi kender - så skal du have ordnet have eller ønsker belægning i beton eller fliser, så tag fat i Sølve 👍
En utrolig flink ung mand
En utrolig flink ung mand.
Var nem at tale med om alting.
Flot og effektivt havearbejde til en…
Flot og effektivt havearbejde til en rimelig pris. Super service hele vejen igennem. Vil helt sikkert bruge Fladmark igen.
Flot udført klipning af hæk
Fladmark kan man regne med👍
Fladmark kan man regne med👍
Han kommer præcis til den aftalte tid!!
Han fældede efter aftale et par træer og kørte grene mm på genbrugspladsen!
Han laver virkelig et rigtig godt stykke arbejde og endda til en meget rimelig pris👍
Det er ikke sidste gang, jeg bruger ham!!
Vi har haft Sølve fra Fladmark til at…
Vi har haft Sølve fra Fladmark til at lægge fliser i vores have. Det har været en god oplevelse fra start til slut, og resultatet er flot. Sølve har været nem at kommunikere med, og han har foreslået gode løsninger på de udfordringer, der har været undervejs. Vi hiver Sølve vores bedste anbefalinger.
Det er en super fin terrasse og et fint…
Det er en super fin terrasse og et fint arbejde der er udført.
Alt hvad der var aftalt spillede 100%
Alt hvad der var aftalt spillede 100%. Særdeles flot arbejde.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.