Rep af skærm på MacBook. Super hurtig udskiftning, fantastisk service og en låne computer. Jeg kommer helt sikkert til at bruge dem igen.
Fantastisk god service . Jeg fik repareret min iPhone og Macbook første gange uden problemer. Kom med en Nintendo switch et par dage senere og det blev færdig samme dag. Fedt med virksomheder der stad... Näytä lisää
Fik lavet min mobil hos FlixbyDrive, og jeg er super tilfreds! 🙌 De lavede den helt perfekt, og den fungerer nu 100% igen. Hurtig service, god kvalitet og virkelig professionel behandling. Kan klart... Näytä lisää
Super Service. Min Mobil kunne ikke åbne front og bag kamera, Lommelygten virkede heller ikke. De var ret sikker på problemet, bestilte reservedele hjem, og lavede min mobil på 20-25 min. Prisen holdt... Näytä lisää
Hos FixByDrive brænder vi for professionel reparation af elektronik med fokus på kvalitet, ærlighed og hurtig service. Vi har mere end 20 års samlet erfaring indenfor reparation af smartphones, tablets, computere og spillekonsoller. Vi reparerer blandt andet Apple iPhone, iPad, MacBook, Samsung, Xiaomi, Huawei, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch og mange andre enheder. Vores teknikere arbejder dagligt med alt fra skærm- og batteriskift til avancerede bundkortreparationer og fejlfinding på komponentniveau. Vi går op i kvaliteten af vores reservedele og bruger originale dele hvor det er muligt, samt nøje udvalgte premium reservedele med høj kvalitet og lang holdbarhed. Vores mål er altid at levere en løsning vi selv ville være tilfredse med. Hos FixByDrive får du: • Hurtige reparationer • Erfarne teknikere • Professionel fejlfinding • Fokus på kvalitet og holdbarhed • Reparation af både hardware- og bundkortfejl • Service med ærlighed og gennemsigtighed Vi ved hvor vigtig din enhed er i hverdagen, og derfor gør vi altid vores bedste for at få dig hurtigt videre igen. Tak fordi du støtter en lokal virksomhed i Herning.
Bredgade 41, 7400, Herning, Tanska
- info@fixbydrive.dk
- fixbydrive.dk
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Rigtig god og hurtig betjening.
Rigtig god og hurtig betjening.
Alt gil hurtigt og personalet var imødekommende, kan klart anbefales!
Fantastisk og hurtig service
Fantastisk og hurtig service. Var inde og få lavet min iPad og fik enheden med hjem samme dag til en overkommelig pris. Kan klart anbefales herfra 🌟🌟🌟🌟🌟
Ny skærm til Samsung A20
Ny skærm til Samsung A20, super service.

Hurtig god service
Hurtig god service. Venligt personale.
Jeg indleverede min søns mobil med en smadret skræm, fik god vejledning om skærmtyper og priser. Fik tilbud om panserglas og priserne for det.
Kunne afhente den igen efter 30 min. Med nyt skærm og panserglas på :-)
Dagen efter havde den låst sig selv og måtte nulstilles, det gjorde butikken med et smil og uden beregning.
Super service, vil klart anbefale dem og kommer gerne igen.

Vastaus yritykseltä Fixbydrive
God og hurtig service og kvaliteten er…
God og hurtig service og kvaliteten er i top. Kan klart anbefales

Dejlig service
Dejlig service. Kunne gøre hvad teleselvskaberne ikke kunne. De fiksere min skærm uden at slette al data. Nu har vi stadig billederne at vores datter som manglede at blive overført.

Professionel, dygtig, kan anbefales
FixByDrive er en virkelig professionel virksomhed med dygtige medarbejdere. Kan varmt anbefale dem 👍

Vastaus yritykseltä Fixbydrive
Virkelig god service samt favorable…
Virkelig god service samt favorable priser. Stor anbefaling herfra!

Vastaus yritykseltä Fixbydrive
Super fin og lyn hurtig betjening :)

Vastaus yritykseltä Fixbydrive
Super betjening og service af teknikker…
Super betjening og service af teknikker Alex .

Vastaus yritykseltä Fixbydrive
Hurtig og god service - venligt personale
Min MacBook ville ikke lade mere, og jeg afleverede den derfor til FixByDrive i Herning. Jeg fik at vide, at der ville gå 3-4 dage (på trods af weekend), men allerede få timer efter den var afleveret, fik jeg en besked om, at den var fikset og fungerede igen. Det er den hurtigste og bedste service jeg nogensinde har fået. Jeg havde kontakt med Alex igennem hele forløbet, som jeg klart anbefaler. Det er ikke sidste gang jeg benytter FixByDrive.

Vastaus yritykseltä Fixbydrive
Skulle have lavet en skærm der var gået…
Skulle have lavet en skærm der var gået løs og et ladestik.
Får sms om at telefon først er færdig dagen efter, men det er ikke aftalt den må beholdes og har skrevet besked om det er vigtigt jeg får telefon samme dag.
Det er jo en ren gidsel situation de har lavet.
Update.
Der er misforståelse om det var ok at beholde telefon til næste dag. Firma mener jeg har sagt det er ok, men jeg har sagt præcis det ikke er ok.
Men jeg fik telefon næste dag og den var lavet til en fornuftig pris og den virker som den skal, så ud over misforståelser og manglende svar på henvendelser, er rep lavet tilfredsstillende.

God, hurtig og professionel
God, hurtig og professionel service! Jeg fik smadret min skærm og kontaktede derfor Fixbydrive - skulle ikke vente i flere dage på at få en tid. Vil helt klart anbefale dem.

Vastaus yritykseltä Fixbydrive
Jeg fik lige ordnet min MacBook troet…
Jeg fik lige ordnet min MacBook troet godt nok den var helt færdig men et eller andet fik han gjort nu køre den bare perfekt. Super god service og fair priser

Vastaus yritykseltä Fixbydrive
Super god og hurtig service.

Vastaus yritykseltä Fixbydrive
Fornuftige priser og super venlig…
Fornuftige priser og super venlig service