Bestilte 3 solcelle lamper til haven den 28/8, det var en forudbestilling. Fik dog allerede mail om trustpilot anmeldelse og rykker derom INDEN lamperne var leveret 🤪 Den 16/9 har jeg afhentet... Näytä lisää
Bestilt og betalt 2 lamper, men modtog kun 1 (een). Efter at have forsøgt at få telefonisk kontakt med firmaet adskillige gange, sendte jeg mail. Efter ca. 4 timer blev jeg kontaktet af en sød og venl... Näytä lisää
Hurtig levering. Venlig betjening, med råd og vejledning. Super gode bloklys. De er så naturtro. Så måtte købe nogle flere og prøvede samtidig kronelys, som er lige så fantastiske. Så slut med æg... Näytä lisää
Meget fine lamper til haven i god kvalitet! De ser ud præcis om på billedet. Hjælpsom kundeservice og hurtig levering.
Dansk interiør webshop med de bedste priser og de lækreste varer.
Vestergade 9A, 2. sal, 8600, Silkeborg, Tanska
- 20996802
- Kontakt@fewdesign.dk
- fewdesign.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Køb af lamper
Lækre lamper. Lever helt op til beskrivelsen. Hurtig levering. Meget tilfreds. Køber gerne flere fra samme firma.
Da jeg fik tilsendt mit sidste lys som…
Da jeg fik tilsendt mit sidste lys som jeg have betalt og bestil var jeg super tilfreds
nemt og hurtigt
Meget hurtig levering
Hurtig forsendelse og en rigtig sjov og…
Hurtig forsendelse og en rigtig sjov og flot paddehat lampe samt de 2 sensor lamper er super effektive.
Jeg er super tilfreds med den lampe jeg…
Jeg er super tilfreds med den lampe jeg købte. 😀 Hurtig levering
Opmærksom kundeopfølgning
Først en lille misforståelse, men firmaet var meget opmærksomme på at rette fejlen. Så alt i alt flot service😊

Vastaus yritykseltä FEW Design
Er tilfreds med produktet og servicen.
Købte en udendørslampe. Produktet er fint og prisen var rimelig. Brugte deres support/ kundeservice og fik god og hurtig vejledning.
Har modtaget de fineste solcellelamper…
Har modtaget de fineste solcellelamper som lyser så flot om aftenen.
Har handlet hos Few Design tidligere og har altid været tilfreds.
Hurtig levering !
Rigtig god kundeservice 👍🏻
Jeg har købt small vase -sea blue.
Jeg har købt small vase -sea blue.
Det er ikke beskrevet, hvilket materiale vasen er lavet af. Det ligner glas og andre produkter fra serien er lavet af glas. Vasen er lavet af kunststof og hverken beskrivelse eller produkt lever op til forventningen.

Vastaus yritykseltä FEW Design
Tusind tak for hurtig levering
Tusind tak for hurtig levering. Lamperne svare til forventningerne
Hurtigt og nemt at handle Few design.
Meget tilfreds med min handel hos Few…
Meget tilfreds med min handel hos Few Design.