Bestilte 3 solcelle lamper til haven den 28/8, det var en forudbestilling. Fik dog allerede mail om trustpilot anmeldelse og rykker derom INDEN lamperne var leveret 🤪 Den 16/9 har jeg afhentet... Näytä lisää
Bestilt og betalt 2 lamper, men modtog kun 1 (een). Efter at have forsøgt at få telefonisk kontakt med firmaet adskillige gange, sendte jeg mail. Efter ca. 4 timer blev jeg kontaktet af en sød og venl... Näytä lisää
Hurtig levering. Venlig betjening, med råd og vejledning. Super gode bloklys. De er så naturtro. Så måtte købe nogle flere og prøvede samtidig kronelys, som er lige så fantastiske. Så slut med æg... Näytä lisää
Meget fine lamper til haven i god kvalitet! De ser ud præcis om på billedet. Hjælpsom kundeservice og hurtig levering.
Dansk interiør webshop med de bedste priser og de lækreste varer.
Vestergade 9A, 2. sal, 8600, Silkeborg, Tanska
- 20996802
- Kontakt@fewdesign.dk
- fewdesign.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Hurtig levering og flotte varer
Hurtig levering
Super Hurtig ekspedition !!
Jeg bestilte mine varer den ene dag, og modtog dem den næste dag. Det er da hurtig ekspedition.
Produktet lever ikke op til…
Produktet lever ikke op til forventningerne, billeder er taknemmelige
Hurtigt og nemt medbestilling af lamperne
Alt fungerede meget nemt og simpelt kom til og fra deres hjemmeside.
Hurtig og professionel ekspedition
Varen var i rest ved bestilling
Varen var i rest ved bestilling, men blev løbende opdateret og blev leveret som lovet
Flot hjemmeside med god og fyldig…
Flot hjemmeside med god og fyldig beskrivelse af produkterne. Varerne leveret på det lovede tidspunkt
Synes ikke jeg blev informeret om at…
Synes ikke jeg blev informeret om at det ville tage flere uger at levere ved bestilling. Har henvendt mig til kundeservice efter modtagelse, da varen er delvis “itu”, men ikke modtaget svare retur efter nogle dage. Jeg synes ikke det er god service.
Har nu købt to lamper
Har nu købt to lamper . Nr to med mulighed for at lytte til musik også.
Flot design med smart læderbærehank.
Hurtig levering.
Stir tilfredshed.
Vi er tilfredse..!!
Vi er tilfredse..!!
Vi fik varen et par dage efter vi havde bestil den.. Alt så fint ud, men der manglede en fjernbetjening.. Vi ringede til kundeservice, som beklagede meget - og dagen efter kom fjernbetjeningen i en pakke for sig..
Det må man da i den grad kalde service, og vi er ret så tilfredse..;););)
Fornem service.
Jeg købte sidste år 3 af de lækre kugle led lamper til haven. De overvintrede inde og efter at de igen kom i haven var der desværre kun 1 lampe der lyste.
Jeg skrev til Few design og straks blev der sendt to nye lamper til mig.
Fantastisk service. Får de varmeste anbefalinger herfra.
Fint produkt
Fint produkt, Kort ekspeditionstid, hurtig levering samt fin respons på ekstraordinær henvendelse og bestilling.
Fin lampe og hurtig levering
Ingen vare sendt - pengene er hævet.
Jeg har bestilt 3 varer d. 11.4.23. Pengene 735kr er trukket på min konto d. 14.4.23, men jeg hart ikke modtaget noget.
Jeg har skrevet to mails, som jeg ikke har fået svar på og prøvet at ringe til kundeservice i dag, men I tager ikke telefonen selvom det er jeres telefontid.
11/04/2023 13:22:00
GLS skriver dem 11.4.23 Din pakke er registreret, men endnu ikke ankommet til vores depot. Kontakt din afsender, hvis der fortsat ikke er nyt om din pakke.

Vastaus yritykseltä FEW Design