1. Muuttomies

European Flyt & Logistik Flyt & Logistik Den Sikre Vej Vi Står Til Rådighed 24/7

3,0

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Hærværk, trusler og smider deres biler.

Firmaet smider tit deres biler på tværs af private indkørsler i det sydlige Hvidovre, de har udøvet hærværk mod min genbos skraldespande som en slags mærkelig hævn for at politiet havde fjernet deres plader, og har truet hende da hun konfronterede dem med deres hærværk - chaufførerne er helt blæst i bøtten.

27. lokakuuta 2025

Ødelægger indkørslen

Øv, så skal vi kigge på jeres grimme biler igen.

Kan i ikke parker foran jeres eget hus i stedet for at gøre det på en villavej i ikke bor på?

De bakker deres kæmpe erhvervsbiler ind i vores indkørsel om morgenen for at vende og skævvrider vores indkørsel.

28. lokakuuta 2025

De var utroligt hjælpsomme

De var utroligt hjælpsomme, effektive og meget venlige hele vejen igennem. Alt blev håndteret med stor omhu, og de gjorde flytningen langt nemmere end forventet. Super service fra start til slut – tak for hjælpen.

4. lokakuuta 2025

Samvittighesløse

De gider ikke betale for erhvervsparkering så de efterlader deres lastbiler på villaveje.
Det er en brandvej, og alle de erhvervs køretøjer der bliver efterladt ender det med at kommunen griber ind og forbyder parkering til gene for alle beboerne på vejen.

De besvarede min henvendelse med at de var ligeglade og ville blive ved til kommunen greb ind. Samvitiighedsløst og usympatisk firma.
Virker også total sketchy de afmontere nummerpladen på deres parkerede biler, men er måske fordi vi skal kikke på den det næste halve år 🤔

13. lokakuuta 2025

Min mor og jeg havde akut brug for…

Min mor og jeg havde akut brug for hjælp til at flytte i sommeren 2024. Michael hjalp os med at finde en flyttedato blot 3 dage efter henvendelsen - på en lørdag. Der kom 2 rigtig flinke mænd, og hjalp os med at flytte hele lejligheden på få timer, og til en rigtig fornuftig pris! Det var en behagelig oplevelse hele vejen. Vi er forevigt taknemmelige for deres kæmpestore hjælp og arbejde! Jeg vil helt klart anbefale jer til alle, jeg kender, og ville helt klart vælge jer igen, til næste flytning. Tusind tak skal I have!

29. kesäkuuta 2024

En ubehagelig flytning

I dag er det præcis en måned siden jeg flyttede med European fra Korsør til Svendborg. Jeg har gjort mig umage for at glemme den dag, for det var en rigtig dårlig oplevelse, og jeg vil bestemt ikke anbefale firmaet til nogen. Efter at have fået et tilbud på 8.500 kr. på Flyttetilbud.dk, henvendte jeg mig til European (eller Euflyt eller Euroflyt), hvor jeg talte med én der hed Michael. Vi talte sammen 2-3 gange, og jeg spurgte 3 gange: "Hvad nu hvis det er en større opgave end I har regnet med?" Hver gang forsikrede Michael mig om at de stod ved tilbuddet på 8.500, og at det allerhøjst ville løbe op på 9.000.

Det endte så med at blive 12.000. Det var det 'flinke' bud, for hvis det hele skulle med (det kom det ikke; bl.a. klaver og køkken-spisebord kom ikke med), skulle de 'køre to gange', og så ville det løbe op i 17.000. Undervejs fik jeg en fornærmet sms (min fortolkning) fra Michael, hvori han skrev at der jo var meget mere end jeg havde fortalt til ham. Med andre ord: Jeg havde løjet og bedraget og ført ham bag lyset. Jeg erindrer endnu en gang om de 3 gange jeg prøvede at sikre mig at vi var enige.

Nu skal jeg snart flytte igen, og én ting er jeg i hvert sikker på: Det skal IKKE være med European!

5. elokuuta 2024

Euflyt kom til tiden

Euflyt kom til tiden, de havde styr på alt det de skulle, mødestabil og fleksibel med deres arbejdstider.

De var klar til at arbejde med det samme, de hjalp med at flytte min lejlighed på 120 m2

2 flinke gutter, det kan ikke gøres bedre, kan helt klart anbefale dem

1. kesäkuuta 2024
European ApS-logo

Vastaus yritykseltä European ApS

Hej Zunair, Tak for din anmeldelse!