Har prøvet firmaet to gange og er blevet skuffet begge gange. Han forveksler en med andre kunder og svarer ikke tilbage medmindre man sender både sms og email. Første gang glemte han at pudse det vi h... Näytä lisää

Er netop skiftet til Etisk rengøring fra et andet selskab. Efter vinduespudsning i går så ringede han til mig og fortalte, at nu havde han været hos os og vi havde en fin snak om det. Føler mig i god... Näytä lisää

Jeg har nu fået pudset vinduer af Casper og hans team i over 2 år. Casper/team kommer altid som lovet og pudser mine vinduer perfekt både indvendigt og udvendigt☺️ Jeg har fuld tillid til Casper og je... Näytä lisää

1. Ikkunanpesupalvelu
  2. Siivous
  3. Siivouspalvelu
  4. Siivouspalvelut
  5. Painepesula
  6. Julkisivujen puhtaanapitopalvelut

Hos Etisk Rengøring er vi dybt forpligtet til ansvarlighed og etik. Vores stolthed ligger i vores dedikation til at beskytte miljøet. Vi tror, at rengøring ikke blot handler om at opnå skinnende rene resultater, men også om at udføre det med ansvar og omtanke. Ved at vælge Etisk Rengøring vælger du ikke kun en rengøringsservice, du vælger en virksomhed, der er dedikeret til at skabe en bedre verden gennem ansvarlighed og etik. Etisk Rengøring har en unik personlighed. Vores personlighed er bygget på grundlæggende værdier som ærlighed og miljøbevidsthed. Vi tror på, at rengøring handler om at skabe et sundt og behageligt miljø for vores kunder. Vores personlighed afspejler vores forpligtelse til at skabe en renere verden for os alle. Pålidelighed er hjertet af vores forretning. Vores dedikerede team leverer til perfektion hver gang, til tiden. Uanset om det er din hjemmebase eller kontor, kan du stole på, at vi er klar til at gøre vores arbejde effektivt. Du kan stole på os til at levere perfekt service hver gang. Etisk Rengøring er din tryghed og garanti for en pålidelig Vinduespudsning, rengøring eller algerens med et smil.

4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

fantastisk arbejde!

Casper er super en behagelig vinduespudser, som gør sit arbejde fantastisk! Vi har skinnende rene vinduer! Der er hurtig service! Og virkelig gode priser! Vi ser ham helt klart igen! :)!

26. maaliskuuta 2025

Fantastisk!

Casper er en venlig og rar person og arbejdet var perfekt med fantastiske højpolerede ruder. Kan stærkt anbefales.

7. helmikuuta 2025

Prof, kvalitet og billig.

Vi har nu haft Casper 2 gange her i Vellerup.
Super oplevelse! Imødekommende, billig.
Og så var der sgu goodiebag med chokolade til jul ;o)
Så ja! Så længe vinduer haves her ;))) Tænker jeg vi ser ham.

29. tammikuuta 2025

For nogle uger siden

For nogle uger siden, var så heldig at Casper, trådte til og rensede tagrender, efter at en anden havde lovet det flere gange, men ej kom. Ringede til Casper som kom 2 dage efter, endda på en søndag, så super fin service og mega flot arbejde.
Fremover bliver det Etisk rengøring og Casper der bliver anvendt, kan klart anbefale.

1. joulukuuta 2024

Stor anbefaling

Casper fra Etisk Rengøring er grundig, fair og dedikeret til sit håndværk. Kæmpe anbefaling herfra.

20. toukokuuta 2024

Super pris og service

Vi fik renset vores tagrender til en super god pris. Kommunikationen var hurtig og alle aftaler blev overholdt. Vi bruger helt sikkert Etisk Rengøring igen næste år!

21. marraskuuta 2023