Top service ik stond buiten mijn band was lek en ik had elecktro gebeld en zij kwamen mij. Fiets ophalen binnen half uurtje was het klaar en ze hebben het terug afgeleverd top top top!
Beste kwaliteit kwa fatbike en prijs veel acties heb nu een fatbike zelf een jaar 1 nog niks geks mee gebeurt heb nu nog 2 fatbikes voor me zoons gehaald hele goeie prijs zeker nog een keer langs voor... Näytä lisää
I am from Belgium, bought a ebike here, I would like to recômmend everybody to buy from here.
Heel erg goed geholpen.. super vriendelijk personeel.. ik raad deze winkel aan voor ieder die een mooie fatbike zoekt
Heb een leuke fiets kunnen halen voor…
Heb een leuke fiets kunnen halen voor een goede prijs.
Top service ik stond buiten mijn band…
Goede service, vriendelijke mensen! Top bedrijf.
Very happy
Goeie fietsen en top kwaliteit
Alles ging goed en het is een goeie…
Alles ging goed en het is een goeie winkel!! Bedankt voor het helpen en alles.
Foi a melhor loja que encontrei aqui na…
Foi a melhor loja que encontrei aqui na zona de ede centrum recomendo a todas as pessoas virem ver
Top kwaliteit nette mensen helpen je…
Top kwaliteit nette mensen helpen je goed
Heel erg goed geholpen.
Gt2000
Gister bestelt . Volgende dag al in huis ! Top service ! Zeker een aanrader
Kapotte fiets
Kapotte fiets, fiets langs gebracht en snel en kundig door Imani gerepareerd!
Elektroxpert.nl aanrader
Ik heb mijn fatbike gekocht bij Electroxpert en ben ontzettend tevreden over mijn ervaring. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. De service die zij bieden is echt top.
Wat ik vooral waardeer, is dat de ondersteuning niet stopt na de aankoop. Ook daarna stonden ze klaar om mij te helpen waar nodig, met snelle en duidelijke communicatie. Dat geeft echt vertrouwen en laat zien dat ze om hun klanten geven.
Kortom: een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede fatbike en uitstekende service!
Mooie ouxi gt2000 rijklaar…
Mooie ouxi gt2000 rijklaar thuisbezorgd. Aardige bezorgers
Ben erg tevreden
Beste kwaliteit kwa fatbike en prijs veel acties heb nu een fatbike zelf een jaar 1 nog niks geks mee gebeurt heb nu nog 2 fatbikes voor me zoons gehaald hele goeie prijs zeker nog een keer langs voor onderdelen
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.