Lad være med at handle med firmaet. For det første så kommer varerne langt fra Danmark - i mit tilfælde Frankrig, så forvent lang leveringstid. Men virksomheden har sandelig travl med at hæve pengene... Näytä lisää
Ekoi Danmark v. Dan Frost har altid været utrolig servicemindede og troværdige. Deres produkter er altid i top ift. pris/kvalitet, og deres levering er altid hurtig og problemfri, ligesom de altid sv... Näytä lisää
Er glad for mine sportsbriller! Lidt lang levering (små 14 dage ca.) men det gør intet for mig! Ringede til kundeservice og medarbejderen var sød og fortalt hvornår man pakke ville komme. Jeg best... Näytä lisää
Bonjour, la marque EKOÏ me convient, je suis extrêmement satisfait des produits, toujours à l'écoute du client et à des tarifs qui me correspond. Le personnel est compétent pour apporter les meilleurs... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
EKOI fournisseur officiel de lunettes pour l'equipe @quickstepfloor, les casques pour @AG2RLAMONDIALE. Créateur de vêtements et accessoires de cyclisme
Wauw nogle gode tilbud 🤔 men næsten 80…
Wauw nogle gode tilbud 🤔 men næsten 80 kr i forsendelsen det er jo latterligt 👎
Så var det nok ikke så god tilbud alligevel 🫣
Har ventet i 3 uger på min vare i 3…
Har ventet i 3 uger på min vare i 3 uger har intet fået endu. Finder et andet sted næste gang. Kundeservicen er elendig. Og alt afgørende for hvor jeg vil ligge mine penge
Meget langsom levering, dårlig information og kundeservice
Jeg kan ikke anbefale at handle hos Ekoi. Leveringstiderne angivet på hjemmesiden holder ikke da varerne tilsyneladende først skal produceres i Frankrig. De sender ved en fejl en pakke der kun indeholder en gratis gave i form af et par handsker jeg egentlig ikke har brug for. Kundeservice hævder at det er normal praksis at sende et par billige cykelhandsker ekspres med UPS fra Frankrig i stedet for at erkende at man har lavet en fejl. Den oprindelige bestilte varer kommer CA. 20 dage forsinket.
God kundeservice hos Ekoi Danmark
Snøren i ATOP spændet på mine Ekoi sko sprang efter 2 års brug, og jeg kontaktede Ekoi Danmark for at høre om der var garanti på den slags. De sendte 2 nye ATOP spænder til trods for at garantien var udløbet. Se det er god kundeservice!
Er meget tilfreds med deres produkter
Er meget tilfreds med deres produkter. Super hurtig levering og fin kvalitet.
Jeg har dog min tvivl på deres førpriser.
Køb et andet sted
Jeg har bestilt to forskellige par cykelsko. Jeg prøver begge par, som jeg ville have gjort i en fysisk butik. Herefter vælger jeg at beholde et par og returnere det andet.
Kort efter får jeg en besked om at ekoi har returneret skoene til mig igen, da ekoi har fundet en lille ridse under bunden på den ene sko.
Jeg kontakter herefter ekoi pr. mail og telefonisk, men de fastholder at jeg har brugt skoene. Også selvom de er returneret med hang tag.
Læs i øvrigt også anmeldelser på Trustpilot’s franske side om ekoi. Her er 25% af godt 400 anmeldelser kun med en stjerne.
Kan kun give Ekoi mine bedste…
Kan kun give Ekoi mine bedste anbefalinger, hurtig levering, super kvalitetsprodukter, jeg har faktisk købt så meget til mig selv, at jeg blev VIP Gold medlem og der er ikke noget af det som jeg har købt, som jeg har fortrudt, selvom at jeg stiller høje krav.
Da de skrev at de sendte en fødselsdagsgave, havde jeg ikke forventet så flot en gave, det er helt sikkert, at jeg vil forsætte med og handle her, for jeg vil se om jeg får en lige så flot gave til næste år......Hold op hvor blev jeg overrasket..... vil ikke ødelægge jeres glæde, men kun sige, at det var den bedste fødselsdagsgave i år!!!!
TAK Ekoi.......
Ps. jeg har ingen forbindelse med Ekoi, udover at lægge min handel der og det gør jeg trygt...
Købte en regnjakke til cykling.
Købte en regnjakke til cykling.
Kvaliteten virker fin, og leveringstiden var på 4 dage.
Super fint.
Wrong size information and poor customer support
I bought cycling shoes in the Ekoi webshop. The size was selected based on the instructions provided by Ekoi. I ordered one size larger than recommended, but nevertheless the shoes are way too small - both in length and width.
I bought the shoes in February, and have to pay for return of the shoes myself (this is apparently the case in January and February).
I have contacted Ekoi twice in order to inform that the size information in the webshop is wrong (to prevent that other customers get too small shoes) and in order for Ekoi to pay the return of the shoes.
The response from Ekoi has been ABSOLUTE SILENCE!
No acknowledgement of receipt of my message - no answer to my request.
I cannot recommend anyone to use the Ekoi webshop. The size information cannot be trusted, and Ekoi does obviously not care about their customer.
Tøjet falmer kraftigt
Tøjet og hjelmen jeg har købt er rigtig fint ved første blik, men begge dele falmer meget meget hurtigt (pga. sollys). Alligevel købte jeg også et par vinterbukser, som skulle kunne bruges ned til minus 10, men allerede ved 5-6 plusgrader er de halvkølige.
Og sidst og ikke mindst: fiktive førpriser.
Hurtig levering og super kvalitet