Er glad for mine sportsbriller! Lidt lang levering (små 14 dage ca.) men det gør intet for mig! Ringede til kundeservice og medarbejderen var sød og fortalt hvornår man pakke ville komme. Jeg best... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
EKOI fournisseur officiel de lunettes pour l'equipe @quickstepfloor, les casques pour @AG2RLAMONDIALE. Créateur de vêtements et accessoires de cyclisme
Var skeptisk men alt var godt 👍🏼
Var skeptisk på grund af de tidligere anmeldelser herinde, men bestilte min TT cykelhjelm og fik den inden for 7 dage uden problemer. Så jeg vil sige denne her side er sikker 👍🏼
Alt Godt hos Ekoi
Har efterhånden købt en del og er lidt forundret over folk undre sig over forsendelse, der er tydeligt angivet leveringstid ved bestilling.
Før priserne afspejler Ekoi's egne priser og det er som det er. Jeg er godt tilfreds med de ting jeg over tid har købt. En gang har jeg haft en varer med fejl, den blev ombyttet uden problemer.
God kvalitet
Jeg har købt to gange på siden og er fuld tilfreds med varen og kvaliteten levering cirka 14 dage 👍🏻👍🏻🇩🇰
Lad være med at handle med firmaet
Lad være med at handle med firmaet. For det første så kommer varerne langt fra Danmark - i mit tilfælde Frankrig, så forvent lang leveringstid. Men virksomheden har sandelig travl med at hæve pengene allerede dagen efter du har bestilt - lang tid før varerne dukker op - måske.
Godt produkt fik det dat de skrev det skulle komme og det blev sendt med det samme
Godt produkt fik det dat de skre
Alt overvejende en god oplevelse
Alt overvejende en god oplevelse. Kvaliteten står i fint forhold til prisen, i hvertfald når varen er på udsalg, kundeservice er fin og ok hurtig.
Casque stradale dangereux et Cuissard pas de qualité
Avis sur 2 produits Cuissard 6H et casque stradale
Un beau design mais!une qualité et fiabilité exécrable
Cuissard ; les coutures ne tiennent pas. Bien que Ekoi ai procédé à un remplacement pour un produit arrivé avec défaut de coutures. Le produit en remplacement lui après quelques heures d usage à montrer que la qualité des coutures en entrejambe ne tient pas le fil n est pas résistant ou le tissu se déchire.
Autre produit casque Stradale
J ai été victime d'un accident entre 35 et 40 km/h il y a 1 mois la tête à frappé le système emode amortisseur non seulement n à pas servi trop rigide peut-être , mais l attaché aimanté c est détaché après avoir été quasi étranglé par la sangle sous l effet du choc au point de ce poser la question si l a mâchoire inférieure n étais pas cassée.
Système magnétique à éviter par sûr du tout et système amortisseur inefficace pour un choc sur le dessus. Ne faites pas l erreur de confier votre vie à ce type de matériel !!!!
Jeg har før købt noget og været…
Jeg har før købt noget og været nogenlunde tilfreds med det. Problemet ligger i, jeg opsiger ofte mit nyhedsbrev fra dem, men efter nogle måneder så får jeg pludseligt mails fra dem igen, hvilket jeg har frabedt mig en del fange efterhånden.
Købte deres topmodel C12 cykelsko
Købte deres topmodel C12 cykelsko. Efter få ture var der dybe ridser i læderet, som jeg ikke har oplevet med andre sko. Kan ikke få en ombytning da fabrikken mener det er alm. slid, hvilket jeg ikke en enig I.
Køb ikke disse sko, da de ikke kan klare alm. brug.
Er glad for mine sportsbriller
Er glad for mine sportsbriller!
Lidt lang levering (små 14 dage ca.) men det gør intet for mig!
Jeg bestiller gerne fra hjemmesiden en anden god gang 😃
Et godt sted at købe kvalitets…
Et godt sted at købe kvalitets cykeltøj, hvor varen dog kommer fra Frankrig efter en uges tid. Nem retur af en vare til andet eller pengene tilbage betalt.
Er vild med EKOI
Har købt flere gange ved Ekoi og 4-5 dage senere kommer pakken med UPS.
De har nogle fede produkter og et stort udvalg, så der er noget for alle. Godt sted at handle og til gode priser og masser af forskellige tilbud løbende.
Har købt hjelm, cykelsko, briller, strømper osv. og er i superfin kvalitet og flot design.
Køb ikke fra Ekoi!
Køb ikke fra Ekoi!
Det er lækre produkter, men du slipper aldrig ud af deres SMS spam, uanset hvor mange gange du framelder eller skriver til dem, så respekterer de det ikke.
Havde bestilt et par vinter…
Havde bestilt et par vinter overtrækssko fra EKOI, efter 2 dages brug gik lynlåsen i den ene i stykker. Problemet blev rejst hos ekoi, som først bad om at få foto af skaden og efterfølgende bad mig sende den retur til Frankrig. Dette er måske normal procedure. Men men men, bestilte varen d. 09 januar, modtog dem d. 16 januar, svar frem og tilbage fra Ekoi 23-25 januar, inden jeg får sendt overtrækket retur og en får kigget på den defekte lynlås/reperarer den er vi nok godt og vel inden midt februar. Altså sæsonen for den købte overtrækssko er ved at være forbi, plus jeg jo muligvis skal have fundet et alternativ i perioden. Har derfor valgt at løse problemet med en sikkerhedsnål. Syntes ikke det kan passe at kunden skal igennem så meget bøvl når det er produktet der simpelthen har være af for ringe kvalitet.
Ekoi helmet ar13
Had my helmet from ekoi outstanding quality and service and very light ,only 1 disappointing part was ups delivery service was totally misleading as they mucked up the delivery from the start but apart from that ekoi is the way to go
Fier de porter les équipements EKOÏ
Bonjour, la marque EKOÏ me convient, je suis extrêmement satisfait des produits, toujours à l'écoute du client et à des tarifs qui me correspond. Le personnel est compétent pour apporter les meilleurs conseils en fonction de notre niveau cycliste .Je recommande la marque à mon entourage.
4 dage ligger pakken på samme lokation…
4 dage ligger pakken på samme lokation hos dpd i frankrig. Jeg sender dem en mail og vupti så er den den i belgien, og dagen efter i danmark hvor post dk sylter den i 3 dage. Transport af Ekoi,s varer er under al kritik. Ekoi,s hjemmeside, betalingsdelen, er træg, og de accepterer kun at man manuelt skal sidde at indtaste sine betalingskort oplysninger. Ingen mobilpay, appelpay, osv … sjovt nok skal man også vælge UPS som transportør, men det er dpd og post dk der transporterer varen ?? Jeg ville venligt fortælle Ekoi.dk via mail om at det var en træg måde at betale for varen og transporten var håbløs, det gad de ikke at svare på…
Helt perfekt
Bestilte et par sko i en for lille str., ingen problemer i returnering og pengene hurtigt retur. Bestilte derefter 2 par, kom 5 dage efter, kan kun være tilfreds.
Virkelig klasse
Urimelig lang leveringstid
Leveringstiden for varer man har bestilt på Ekoi er ALT for lang i forhold til andre cykel websites, som leverer inden for 1-2 dage, men varer bestilt hos Ekoi sendes fra lager i Frankrig(?) med UPS, og det tager 2-3 uger at få sine varer. Kommunikationen er også utydelig og delvis på fransk! Måske det er UPS der er problemet her, og deres sporing af pakker er også utydelig. Stram op!
Ekoi Danmark kundeanmeldelse
Ekoi Danmark v. Dan Frost har altid været utrolig servicemindede og troværdige. Deres produkter er altid i top ift. pris/kvalitet, og deres levering er altid hurtig og problemfri, ligesom de altid svarer hurtigt retur når man har kontaktet dem. Jeg har været kunde hos dem i mere end 10 år, og har set hvordan deres produkter er blevet bedre og bedre, samtidig med at deres priser altid er fair; og ofte mere end det, når de har en af deres mange tilbudskampagner.
Henrik