Saanut 1/5 tähteä

Ik heb 25-8-24 een badkamermeubel besteld. Levertijd 4 a 6 weken. Na 6 weken niet geleverd. Medewerker gebeld en gesproken die beloofd had mij hierover terug te bellen over wanneer dit geleverd wordt.... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Na 2 maanden eindelijk mn geld terug. Nauwelijks of niet bereikbaar via whatsapp, mail of telefonisch. Zegt te kampen hebben met personeelstekort en 'we kunnen niet elk telefoontje of appje direct bea... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Waardeloos, oplichters. 2 stopkranen besteld en betaald 4 augustus, geen contact meer mee te krijgen. Na deze review, meteen mijn geld terug gekregen en hebben zich verontschuldigd, dat dit zo fout i... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

1,5 week geleden een Aqua waterontharder besteld. Er is al meerdere malen toezegging gedaan voor bezorging, maar de waterontharder is er inmiddels nog steeds niet, maar wel betaald. Het desbetreffende... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Kylpyhuonetarvikeliike
  2. Rautakauppa

Yrityksen kirjoittama

Welkom bij Ekhardtbouwshop! Wil jij bouwproducten kopen van uitstekende kwaliteit? Bij ons ben je aan het juiste adres! In onze webshop vind je een ruim assortiment gas- en watergerelateerde artikelen. Wij bieden goede service, gunstige prijzen en professioneel advies. Ben je benieuwd naar meer informatie? Lees dan verder, wij vertellen je graag wat meer. Een uitgebreid aanbod Ga je jouw badkamer, keuken, toilet of een andere ruimte in huis verbouwen? Dan is het belangrijk dat je beschikt over kwalitatieve artikelen om bijvoorbeeld een wastafel op een vakkundige wijze aan te sluiten. Wanneer je gas- of waterproducten voor jouw (ver)bouwproject wilt kopen, zit je goed bij ons. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld sifons, knelkoppelingen, slangen voor kranen en veel meer. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om water en gas op een correcte en veilige manier te gebruiken. Neem snel een kijkje in de webshop! Behoefte aan advies op maat? Bij Ekhardtbouwshop kun je vertrouwen op de deskundigheid van professionals die weten waar ze over praten. Onze vakmensen beschikken over jarenlange ervaring en hebben al vele bouwprojecten mogen realiseren. Zij staan graag voor je klaar om je te adviseren bij jouw (ver)bouw- of renovatieproject, zodat jij de juiste keuze maakt. Wij leveren door heel Nederland met DHL. Na het plaatsen van jouw bestelling kun je deze binnen 2 tot 3 werkdagen in huis verwachten. Zo hoef je niet lang te wachten en kun je jouw project zo snel mogelijk afronden! Neem contact met ons op Wanneer je water- of gasgerelateerde bouwproducten wilt kopen, doe je er goed aan om een bestelling te plaatsen bij Ekhardtbouwshop. Heb je vragen en/of opmerkingen? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085-2083760, daarnaast kun je ons bereiken via e-mail en het contactformulier. Wij helpen je graag verder!

2,4

1 tähti

On vastannut 20 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Oplichting!

Niet geleverd wat er is besteld en nu vele e-mails verder nog steeds mijn geld niet terug. We zijn nu al ruim een half jaar verder. Er wordt nergens op gereageerd. Nog nooit zo slecht meegemaakt.

26. maaliskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Voor €1190 aan waskommen besteld die…

Voor €1190 aan waskommen besteld die nooit geleverd zijn en meneer neemt zijn telefoon niet op.
Geen reactie meer ergens op.

Oplichter dus! Bestelnummer 77885

Net aangifte gedaan bij de politie ook. Deze man moet gestopt worden.

26. kesäkuuta 2025

bestelling na 3 maand nog niet ontvangen

bestelling gedaan in februari status verzonden tot heden nog niks ontvangen ..
meermaal contact gehad ze gaan het nakijken geen reactie
nu reageren ze zelfs nog niet meer op de berichten
schandalig

7. kesäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Geen kranen en geen enkel contact

Helaas te laat gezien dat deze onderneming niet te vertrouwen is. Kranen gekocht ter waarde van 1000euro, maar nooit ontvangen en nooit contact met de onderneming kunnen krijgen na velen bel, mail en whatsapp pogingen. Wij gaan aangifte doen, ook om verdere slachtoffers te voorkomen.

Factuurnummer: 77896

2. toukokuuta 2025

Veel beloven weinig leveren

25. huhtikuuta 2025

Beste baksel

U komt niet voor in ons systeem mocht u een order nummer hebben zien we die graag te gemoet zegt ook weer genoeg over Trustpilot 1 sterren lul reverenties laten ze wel plaatsen zo als terug te lezen is maar de goed reverentie worden hier niet toegelaten door Trustpilot vraag me ook af hoe betrouwbaar Trustpilot is wij nemen deze website niet meer serieus net als heel veel ondernemers in Nederland goed bezig Trustpilot!!

Saanut 1/5 tähteä

Veel beloven weinig geven doet gekken…

Veel beloven weinig geven doet gekken in vreugde leven. Betalen en niets krijgen dat is het werk van deze man. Bestel niets want hij verstuurt niet. Elke dag een nieuwe smoes, van ziek zijn tot andere smoes. Morgen krijg je je geld terug is ook iets wat die graag verteld. Morgen krijg je je geld terug, zo niet lees dit dan opnieuw. Mensen doe AUB aangifte, hebben wij ook gedaan. Als dat niet helpt dan lossen we het zelf wel op.

1. maaliskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Keihard opgelicht door deze flapdrol

Keihard opgelicht door deze flapdrol.
Vigour bedieningspaneel voor inbouwreservoir besteld op 5 januari. 1 tot 5 dagen levertijd. Na 1 week: niks geleverd, niks gehoord. Na 1,5 week gemaild. Geen reactie. Na 2 weken talloze keren gebeld. Telefoon wordt niet opgenomen. Dan via WhatsApp. 21 januari. Geen reactie. Update gevraagd op 22 januari. Pas op 29 januari (3,5 week na bestelling!) een reactie: "was niet op voorraad bij de leverancier. Komt vrijdag binnen". Week later niks gehoord. Appje gestuurd. 4 dagen later reactie: "is niet bij ons binnengekomen. Ga er morgen direct achteraan". 10 dagen niks meer gehoord. Bericht gestuurd dat ik er geen vertrouwen meer in heb en de bestelling wil annuleren met het verzoek z.s.m. mijn geld terug te storten. Daarop dan toch een reactie: "Excuses voor de late reactie. Het gaat hier om een uitloopproduct. Deze is in bestelling waardoor de levertijd veel langer is dan verwacht. We gaan er nog eens achteraan bellen". Weer een week geen reactie. Toen heb ik de leverancier van Vigour gebeld. Vigour is namelijk het huismerk van Plieger, waar je als particulier niet kunt bestellen, maar gelukkig wel mee kan bellen. Die gaven aan dat het bestelde product al het hele jaar ruim op voorraad was! Sterker nog, ze hadden op het moment van bellen 22 stuks op voorraad en het product was al het hele jaar ruim op voorraad is mij beloofd.
Inmiddels herhaaldelijk om terugstorten van mijn geld gevraagd. Is niet gebeurd! Uiteraard ook niks geleverd.

Gewoon 1 groot kletsverhaal is er opgehangen dus. 100% pure oplichting.

Stichting webwinkel keurmerk ingeschakeld. Die hebben in heel veel pogingen ook geen adequate reactie kunnen krijgen en o.b.v. mijn case zijn lidmaatschap ingetrokken.

Het is nu 3,5 maand na mijn bestelling en nog heb ik mijn geld niet terug. Aangifte bij de politie gaat zo de deur uit.

18. huhtikuuta 2025

Slechte of malafide organisatie

Besteld (15 maart 2025), betaald (15 maart 2025), factuur ontvangen (15 maart 2025), maar op 8 juni 2025 nog niets ontvangen. Telefoon werd nooit opgenomen (nou ja, antwoordapparaat), op watsapp is nooit gereageerd en op emails ('waar blijft produkt?') is nooit gereageerd. Pas na mijn review op deze Trustpilot ontving ik de dag erop (14 april) een email dat hun bericht (t.a.v. lange levertijd) in de concept-map was gebleven, maaaar dat het de verwachting was dat het voor 20 april binnen zou komen. Na 20 april geen enkel bericht meer ontvangen (bijvoorbeeld over een weer latere levering). Op mijn verzoek (lees: melding) dat ik vanwege de lange duur de koopovereenkomst wenste te ontbinden en daarmee het koopbedrag retour wenste te hebben is nooit op gereageerd. Ook geen bericht dus dat men het niet eens is met de ontbinding en met mijn argument dat ik wens te ontbinden vanwege een onredelijk lange wachttijd (betrof een produkt voor reparatie van een toilet!). Uiteraard is het koopbedrag nooit terug overgemaakt. Inmiddels zijn we 3 maanden verder en heb ik gisteren aangifte gedaan.
Ps op de website staat bij de 'Klachtenregeling'dat in geval van een geschil ter bemiddeling contact kan worden opgenomen met Stichting Webwinkelkeur. Deze stichting geeft aan dat medio april 2025 dit bedrijf GEEN keurmerk meer heeft (ze mogen het dus ook niet vermelden op de website!) vanwege niet betaalde abonnementsgelden.

ps 1: opvallend dat de slechte reviews ergens zijn begonnen vanaf tweede helft 2024 (daarvoor veel goede reviews), er lijkt dus iets misgegaan te zijn. Jammer dat de eigenaren daar niet op een andere manier mee om zijn gegaan. Inmiddels veel 'gedupeerden'.

ps 2: met behulp van website NietBezorgd.nl en deurwaarder YARDS inmiddels het betaalde bedrag teruggevorderd. Doen!

15. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden snel in huis en goede…

Zeer tevreden snel in huis en goede aftersale

12. maaliskuuta 2025

Beste Jaap

Hopend u in de toekomst weer te mogen zien

Met vriendelijke groet

Saanut 1/5 tähteä

Bestelling geannuleerd vanwege het…

Bestelling geannuleerd vanwege het ontbreken van de levertijd na herhaaldelijk vragen. Dit was een maand geleden en nog steeds niet ons geld terug

Edit: Er is gereageerd via trustpilot dat deze bestelling nog gepland staat. Dit is via mail, telefoon én whatsapp geprobeerd. Ik vraag u deze alsnog te annuleren Nummer: 77868

1. huhtikuuta 2025

Beste Moreno

Vervelend om te horen
Bij ons is geen annulering bekent het en staat geplaand voor de week om uitgeleverd te worden maar zullen als nog u bestelling dan annuleren en zullen zorgen dragen dat u binnen 14 dagen u geld terug heeft

met vriendelijke groet

Niet geleverde Qooker, en radiostilte

Wat een slechte ervaring heb ik met dit bedrijf, Eckhart bouwschop! Op 2 januari bestelde ik een Quooker en natuurlijk ging ik ervan uit dat ik mijn kokendwaterkraan zou ontvangen. Maar na bellen appen en mailen kreeg ik loze beloftes, uitvluchten en uiteindelijk totale radiostilte.

Nu, ruim 3maanden later, reageert Eckhart bouwschop gewoon nergens meer op. Geen telefoontjes, geen e-mails, geen enkele vorm van communicatie. Dus heb ik mijn geld terug gevraagd. Het is overduidelijk dat ze alleen maar het geld in eigen zak willen houden. Want mijn geld terugstorten doen ze ook niet

Mijn advies? Blijf ver, héél ver weg van deze oplichters. Er zijn genoeg betrouwbare bedrijven die wél leveren wat ze beloven. Bespaar jezelf de frustratie en koop je Quooker ergens anders!

15. maaliskuuta 2025

TERRIBLE

TERRIBLE! Fraud ob every level! Do not buy anything from this shop. 2 months and no package, no communication, no mail, phonecall or whatsaapp answer. Scammers!!!

7. maaliskuuta 2025

Oplichter eerste klas

Oplichter eerste klas. Stuurt niks op en krijg Remco niet te pakken voor het terugstorten van het geld. Koop hier niet

24. tammikuuta 2025

Beste Rene

Zo als we u hebben laten weten is u retour nooit bij ons aangekomen dan kunt u met een postnl screenshot aankomen maar onze camera beelden zegen meer dat op de dag van u screenshot geen postnl bij ons is geweest wij hebben u netjes terug betaalt maar tot op de dag vandaag hebben wij u bestelde product nog steeds niet retour gekregen van u

Moet wij nu dan aangifte gaan doen van oplichting zo als u de hele tijd mee dreigt o ja dan ook nog u zorgt er wel voor dat wij niks meer verkopen

Als wij dan u geplaatsen reverenties lezen die u aan andere bedrijven schrijft weten wij genoeg het ligt aan iedereen behalve aan u

met vriendelijke groet

Saanut 1/5 tähteä

Zeer slechte ervaring met Ekhardt Bouwshop – bestelling na 2 maanden pas ontvangen na dreiging met ingebrekestelling

Ik heb een bijzonder slechte ervaring gehad met Ekhardt Bouwshop. Op 24 november 2024 plaatste ik een bestelling, maar na meer dan twee maanden wachten en talloze vergeefse pogingen om contact op te nemen via e-mail, telefoon en WhatsApp, had ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen.

Elke week werd mij beloofd dat de levering "volgende week" zou plaatsvinden, maar dit gebeurde nooit. Uiteindelijk heb ik een laatste e-mail gestuurd waarin ik Ekhardt Bouwshop vriendelijk doch dringend heb verzocht om het betaalde bedrag per direct terug te storten. Daarbij heb ik aangegeven dat ik, bij het uitblijven van restitutie binnen twee werkdagen, een officiële ingebrekestelling zou versturen en mogelijk aangifte wegens oplichting zou doen.

Pas na deze dreiging werd mijn bestelling opeens verzonden. Dit laat zien hoe slecht de klantenservice en betrouwbaarheid van dit bedrijf zijn. Ik raad iedereen ten zeerste af om hier iets te bestellen. Als je een betrouwbare winkel zoekt, kijk dan vooral verder!

29. tammikuuta 2025

Beste Omario

Ten eerst jammer om te horen dat zo slechte ervaring heeft gehad

Maar wij hebben u toch wel degelijk op de hoogte gehouden dat de levertijd steeds werd uit gesteld door de leverancier
zo wel via mail als whatsapp

En dat u dan stelt dat naar u mail met dreigingen het in 1 keer verzonden werd dan noemen ze ook wel toeval

u heeft u producten dus goed ontvangen

Met vriendelijke groet

Waardeloze klantbeleving

Waardeloze klantbeleving! Bestel hier niet. Inmiddels 3 maanden geleden besteld nog steeds niks ontvangen en na meermaals contact proberen op te nemen nog steeds geen reactie

12. tammikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin