Jeg købte min bil her for et års tid siden, og oplevelsen var rigtig god fra start til slut. Hele processen forløb professionelt og uden problemer, og jeg har været glad for bilen siden. Den lever... Näytä lisää

God og tryg service hos denne virksomhed. Jeg kan helt sikkert anbefale at bruge "Det globale bilhus" i Køge. Kommer klart igen.

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ærlig og god handel.

Jeg synes jeg fik en meget ærlig og tillidsvækkende behandling, god service og et trygt køb. Kiggede bil, prøvekørte den og tænkte i fred og ro, handlede kontant samme eftermiddag og kørte hjem i en rigtig dejlig bil. Fik sat vinterdæk på og fik ordnet et par småting et par dage efter, uden beregning og har været fuldt ud tilfreds. 5 stjerner, også for den måde jeg blev mødt af Allan.

25. lokakuuta 2023

Fik lavet service

Fik lavet service. Samt en p skade. Super flot. Og til den tid vi har aftalt. Klart et sted jeg vil komme igen. Fik os et tilbud om låne bil. Men det var der ik brug for. Glæder mig til min lille bil skal ha en tur til hos jeg. Den køre pisse godt efter mvh thomas

17. maaliskuuta 2023

Jeg må sige at Allan var en utrolig…

Jeg må sige at Allan var en utrolig behagelig mand at handle med. Vi var nede fredag eftermiddag tæt på lukketid og inden vi gik derfra havde vi skrevet under og aftalt afhentning mandagen efter( 3 dage senere) Bilen var desværre ikke helt klar da vi ankom på det aftalte tidspunkt, men ikke noget en kold øl og en kop kaffe ikke kunne klare. Klart en bilforhandler der kan anbefales 👍

31. heinäkuuta 2022

OBS!

OBS. Meget ringe og ubehagelig oplevelse hos det grønne bilhus (dgbilhus.dk). Jeg var hos det grønne bilhus i køge for at købe en bil, hvor jeg i telefonen blev oplyst om en pris til at starte med, men inden vi overhovedet var kommet i gang var prisen allerede steget med t.kr. 10. Allan forklarede at det var normalt, hvilket jeg var uforstående overfor. Allan der betjente mig var meget uhøflig og det vrimlede med meget ubehagelige typer som Allan konstant snakkede og jokede med i mens vi havde vores dialog i gang. Jeg har aldrig oplevet en mere ringe service end denne. inden jeg gik derfra var prisen ændret til ca. 16.200 dyrere end først lovet, samtidigt skulle noget af betalingen foregår kontant. på baggrund af ovenstående valgte jeg ikke at handle hos dem. Jeg kan på ingen måder anbefale dette sted til nogen.

21. kesäkuuta 2022

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili