Jeg bestilte en tandpasta, og den fungerer rigtig godt. Leveringen var også god. Jeg blev positivt overrasket, fordi de havde lagt en chokolade i pakken, hvilket var en fin detalje. Pakken var pænt pa... Näytä lisää

På opfordring fra min tandlæge anskaffede jeg en elektrisk tandbørste. Jeg valgte Curaprox af to grunde: Jeg har gode erfaringer med deres manuelle tandbørster, og jeg ønskede ikke endnu en app på... Näytä lisää

Jeg havde ikke modtaget min ordre, men dette var et problem med dao, som mystisk nok havde status "Leveret" på pakken - Den Glade Mund var søde at sende ny forsendelse (denne gang via GLS) uden ekstr... Näytä lisää

Fem stjerner for fin hjemmeside, nem bestilling, hurtig leverance og pris. Men det bliver kun tre stjerner. Den Oral-b el tandbørste jeg har modtaget, må være beregnet for det tyske marked. Dette gør... Näytä lisää

1. Suunhoituotteet
  2. Hammaslääkäriklinikka
  3. Verkkokauppa

Jeg sælger nøje udvalgte og gennemtestede kvalitets produkter til alle former for mundpleje. Gennem 17 år som autoriseret tandplejer har jeg med stor succes lært mange mennesker at forebygge sygdomme i tænder og tandkød ved at bruge de bedste produkter, på den rigtige måde. De erfaringer jeg har gjort mig vil jeg gerne dele ud af. Et produkt skal give mening og man skal kunne mærke effekten. Det skal være både nemt og sikkert at udføre en skånsom og effektiv daglig mundpleje på en behagelig måde. Jeg viser en vej ud at junglen af de mange forskellige tandpleje produkter som findes på markedet, så man ikke mere skal være i tvivl om kvalitet og effekt. Liselotte Borggren Hinrich Autoriseret tandplejer

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Stor respekt for hurtig, let og professionel kundeservice.

Efter reklamationsfejl på en varer som var købt 4 måneder siden, var der to dage efter, en ny i pakkeshoppen. Stor respekt for hurtig, let og professionel kundeservice.

20. helmikuuta 2024

Hej Kasper
Det er vi rigtig glade for at høre, så tusind tak for det :-)
Og ikke mindst tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive anmeldelsen.

Hurtig levering

Hurtig levering, alt er i orden

31. tammikuuta 2024

Hej Konstantin
Tusind tak for din anmeldelse. Den er vi rigtig glad for :-)

Meget mere end forventet - Fantastisk service

Jeg faldt tilfældigt over jeres hjemmeside ved en Google søgning på en bestemt tandpasta. Det er nu 2 ordre siden og jeg er helt sikkert en fast kunde i fremtiden. Jeg er vild med jeres hjemmeside - så fantastisk delt op og gør søgninger ultra lette og man får ikke kastet 100 forskellige produkter i øjnene på én gang. Man vælger et evt. emne som eks. Følsomme tænder og produkter til hjælp for dette kommer frem, super gode og fyldestgørende beskrivelse af de enkelte produkter, gør det herefter let at vælge det rette. Udover virkelig gode produkter, har I også en helt utrolig hurtig levering af bestillinger, og jeg elsker bare de små prøver og andet godt i pakken. Tak for jer 🤩

4. helmikuuta 2024

Hej Sussie
Det gør os meget meget glade at læse din anmeldelse :-) Det varmer rigtig meget.
1000 tak for de meget flotte ord, og de 5 stjerner.
Og ikke mindst 1000 tak fordi du tog dig tid til at skrive en så fyldestgørende beskrivelse.

Vare hurtigt leveret

14. tammikuuta 2024

Hej Knud
Tak for din anmeldelse :-)
Vi er rigtig glade for at høre om din positive oplevelse.
Hilsen Lotte

Meget imødekommende firma.

Pakken er ikke kommet frem, men det er ikke den glade mund sin fejl og de har vært meget imødekommende og vi har fundet en fin løsning hvor jeg får det tilsendt på nyt :-)

13. tammikuuta 2024

Hej Wenche
Tak for din anmeldelse vi er rigtig ked af at du ikke har modtaget din pakke endnu.

Vi afsendte din varer fra os samme dag den blev bestilt, og vi har efterlyst pakken den 18. januar hos DAO, efter du skrev til os at den ikke var modtaget.

Vi har desværre endnu ikke hørt fra DAO, men rykket dem igen.

Vi skriver til dig og finder en løsning på at sende en erstatningspakke.

Endnu engang beklager vi forløbet.

Kim
Den Glade Mund ApS

Alt var perfekt.

14. tammikuuta 2024

Hej Firozeh
Det er vi rigtig glade for at høre. Tusind tak for det :-)

God service

God service, hurtig levering og en sød hilsen hver gang, det luner 🥰

12. tammikuuta 2024

Hej Irma
Hvor er det dejligt at høre. Tusind tak for det :-)
Hilsen Liselotte

Alt som forventet ig hurtig levering

Hurtig levering og alt som forventet og beklager jeg i første omgang troede jeg anmeldte en anden firma.
Så håber at denne rettelse retter op på min fejl

7. tammikuuta 2024

Hej Kent
Jeg tror du har anmeldt den forkerte, da vi er en webshop med tandplejeprodukter og rådgivning fra vores tandplejer.
Hilsen
Kim
Den Glade Mund ApS

Jeg fik utrolig god service ifb med en…

Jeg fik utrolig god service ifb med en udsolgt vare - blev opdateret når der var nyt. Så ikke sidste gang jeg handler her😊

25. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Den Glade Mund ApS

Det er vi rigtig glade for at høre Merete. Tusind tak for den flotte anmeldelse :-)