Jeg skulle skifte en pærer i mit loft spot, men da jeg piller den gamle pærer ud, kan jeg ikke helt se hvordan jeg skal sætte den nye pærer i uden at vride osv. Jeg prøver at ringe til DeCohouse... Näytä lisää

Sidder med en blandet oplevelse af service På den ene side oplevede jeg - stor hjælp med at fremme levering af to nye lamper - og på den anden side modvilje ved returnering af forkert... Näytä lisää

Selv om vi valgte at købe vores lamper et andet sted, fortjener Kira stadig en 5-stjernet anmelde for sin hjælpsomhed og vilje til at få tingene til at lykkes. Vi købte lamperne andet sted, af andre... Näytä lisää

Fantastisk kundeservice 🙏🏻 Fantastisk kundeservice kan man ikke længere tage for givet. Derfor fortjener Kira og Deco House også fem kæmpe store stjerner. Lynhurtig service og meget behjælpe... Näytä lisää

1. Valaisintukku
  2. Olohuonekalusteiden myynti

Vi hjælper dig med belysning, spejle og interiør. Vores udvalg gør det muligt for dig at finde ALT til dit hjem. Vi har spisebordsstole, borde, mindre møbler. Vi har lamperne til over bordet, til badeværelset eller stuen. Spejle fra danske producenter, enten spejle på dine mål eller "standard" spejle af høj kvalitet. Du kan stole på os og hos os er service en selvfølge. Den gode service er vores DNA. Vi ses hos DecoHouse

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

God rådgivning og lækre vare.

Jeg har været glad for at handle med DecoHouse, hvor der er et stort udvalg og hjælp til at vælge det rigtige.
Produkterne er nemme at arbejde med og af god kvalitet.
Jeg har både udendørs spot, havepullert og 60x60cm paneler.
Vi har fået mange komplimenter på produkterne.
De bedste anbefalinger herfra👍🏻

8. tammikuuta 2021

Super vejledning!

Have udset mig nogle udendørs justerbar nedgravnings spot, hvor jeg kontaktede DeCoHouse med et spørgsmål. Jeg fik den fedeste oplevelse, efter endt samtale var jeg vejledt i korrekt nedgravning, valg af pære samt svar på mit spørgsmål, Tak Martin.
Bestilte mine nedgravnings spot og havde dem dagen efter.
Kan kun anbefale DeCoHouse, længe siden jeg har modtaget sådan en god service!

11. kesäkuuta 2020

Fremragende oplevelse

Bestilte belysning til ny bolig, og med kyndig vejledning, blev jeg fratalt et par forkete valg, så jeg i stedet fik den rette løsning til badeværelset, fremfor mit eget valg, som jeg nu godt kan se ville have været forkert. Det er da service, der fortjener den sidste stjerne i rækken ;-)

26. toukokuuta 2020

Kanon service

Kanon service.
Jeg skrev en mail torsdag aften ved 18 tiden, for at ændre på en ordre jeg havde foretaget tidligere på dagen.

Jeg fik svar inden for meget kort tid, og vi sendte nogle mails frem og tilbage i løbet af aftenen, på trods af at det var langt efter virksomhedens lukketid.

De var meget behjælpelige, og ændrede uden problemer på min ordre.

22. joulukuuta 2018