Jeg skulle skifte en pærer i mit loft spot, men da jeg piller den gamle pærer ud, kan jeg ikke helt se hvordan jeg skal sætte den nye pærer i uden at vride osv. Jeg prøver at ringe til DeCohouse... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Sidder med en blandet oplevelse af service På den ene side oplevede jeg - stor hjælp med at fremme levering af to nye lamper - og på den anden side modvilje ved returnering af forkert... Näytä lisää
Selv om vi valgte at købe vores lamper et andet sted, fortjener Kira stadig en 5-stjernet anmelde for sin hjælpsomhed og vilje til at få tingene til at lykkes. Vi købte lamperne andet sted, af andre... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fantastisk kundeservice 🙏🏻 Fantastisk kundeservice kan man ikke længere tage for givet. Derfor fortjener Kira og Deco House også fem kæmpe store stjerner. Lynhurtig service og meget behjælpe... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Vi hjælper dig med belysning, spejle og interiør. Vores udvalg gør det muligt for dig at finde ALT til dit hjem. Vi har spisebordsstole, borde, mindre møbler. Vi har lamperne til over bordet, til badeværelset eller stuen. Spejle fra danske producenter, enten spejle på dine mål eller "standard" spejle af høj kvalitet. Du kan stole på os og hos os er service en selvfølge. Den gode service er vores DNA. Vi ses hos DecoHouse
Yhteystiedot
Hinnumvej 7, 7200, Grindsted, Tanska
- 42582006
- info@decohouse.dk
- decohouse.dk
En god oplevelse
Tak for en god oplevelse! God personlig betjening, og efter en reklamation på en defekt pære, blev der blot sendt en ny (plus en ekstra i reserve!).
God stil som man husker :-)

Super service og hjælpsomhed
Super service og hjælpsomhed, hurtig ekspedition og fine priser

Vastaus yritykseltä DecoHouse
Vi havde bygget nyt hus og vi var i…
Vi havde bygget nyt hus og vi var i tvivl om udendørslamper og spejl med lys. Jeg kunne se at DecoHouse var anbefalet andre steder fra, hvorfor jeg kontaktede dem.
Jeg oplevede en meget serviceminded tilgang og god rådgivning, så vi besluttede at placere vores indkøb her.
Jeg kan varmt anbefale DecoHouse til andre.

Vastaus yritykseltä DecoHouse
Gode priser, og hurtig levering!
Ikke nok med at DecoHouse havde de spejle jeg søgte til en fabelagtig pris, så afsendte de varerne i går da jeg bestilte, og jeg har modtaget dem allerede i dag!

Vastaus yritykseltä DecoHouse
Super god service og hurtig…
Super god service og hurtig forsendelse.
Desværre havde vores spejl en ridse og vi tog derfor kontakt til deco House. De svarede med det samme og tog hurtigt kontakt til leverandøren og der blev fundet en god løsning indenfor 24 timer.
Klar anbefaling herfra.

Hurtig levering og god pris
Hurtig levering og god pris
Vi glæder os til at få de fine kulørte lamper op i festteltet så de kan skabe en hyggelig stemning - tak for hjælpen Kira

Vastaus yritykseltä DecoHouse
Hurtig levering og rigtig god…
Hurtig levering og rigtig god kundeservice!

Vastaus yritykseltä DecoHouse
Har købt spots til hele huset hos Kira
Har købt spots til hele huset hos Kira, der var desværre et par stykker som gik i stykker under montering. Og det bytter hun med et smil. Det kan man kalde god kundeservice ❤

Vastaus yritykseltä DecoHouse
Rigtig god service og hurtig levering
Bestilte lørdag og fik leveret tirsdag. Havde forinden forskellige spørgsmål til flere produkter, fik lynhurtig svar, med god uddybende forklaring.
Fik leveret et flot spejl i rigtig lækkert design i topkvalitet.
Det er absolut ikke sidste gang jeg handler hos DecoHouse.
Fantastisk service og fede produkter
Fantastisk service og fede produkter. DecoHouse får min varmeste anbefaling.

Vastaus yritykseltä DecoHouse
Jeg har købt spot og LED pærer af flere…
Jeg har købt spot og LED pærer af flere omgange.
Jeg har altid været meget tilfreds med pris og kvalitet.
Super hurtig levering
Hilsen Steen

Fremragende service
Fremragende service - vi måtte ombytte vores spejl, det blev klaret med stil, lynhurtigt - varen lever helt op til vores forventning - kan varmt anbefale DecoHouse

Vastaus yritykseltä DecoHouse
Vi købte akustik panel til vores…
Vi købte akustik panel til vores virksomhed og produktet var i top klasse men det bedste var den vejledning vi fik.
Fantastisk service og flotte varer
Fantastisk service og flotte varer.
Jeg vil helt klart anbefale decohouse 🤩🤩🤩🤩🤩
God rådgivning
God rådgivning, hurtig levering og fornuftige priser 👍Kan kun anbefale DecoHouse.
Jeg er begejstret!
DecoHouse er stedet med det anderledes, til penge der kan betales og med en outstanding kundeservice.
Jeg har kun ét at sige: Kom igang med at handle dér, hvis du er til noget lidt udover det sædvanlige.
Hmmm..
Jeg bestilte en lyskæde, der tydeligvis ikke var den samme vare, som vist på hjemmesiden. Jeg tager fat i kundeservice og snakker med Kira, som hårdnakket mener, at det er samme produkt. Jeg må nu selv betale for at få sendt en vare tilbage, som jeg ikke har bestilt. Det kan godt være, at det er en fjollet sag men det er princippet. Hvis det var fordi jeg blot havde fortrudt mit køb ville jeg glædeligt sende retur for egen regning. Jeg handler meget på nettet, men dette er første og sidste gang jeg handler på DecoHouse. Øv!!
Absolut en super oplevelse 😊
Absolut en super oplevelse at handle med DecoHouse.
Stærk kundeservice, høflighed, hurtig svar ved kontakt, klar produktkendskab og produktkvalitet.
Stor anbefaling herfra 😊
Yderst tilfredsstillende service
Yderst tilfredsstillende service!
Jeg fik lynhurtigt svar en lørdag aften, da betalingen drillede ifm. bestilling af nogle pendler. Ordren blev tastet manuelt, og betalingen blev klaret på anden vis. Jeg blev holdt opdateret helt ind til forsendelsen af mine pendler.
Kira er en super hurtig, venlig, serviceminded og løsningsorienteret medarbejder!
Vi venter jeg bare spændt på at modtage mine pendler.
Super kundeservice og hurtig levering
Super kundeservice og hurtig levering.
Kan varmt anbefales.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.