Jeg skulle skifte en pærer i mit loft spot, men da jeg piller den gamle pærer ud, kan jeg ikke helt se hvordan jeg skal sætte den nye pærer i uden at vride osv. Jeg prøver at ringe til DeCohouse... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Sidder med en blandet oplevelse af service På den ene side oplevede jeg - stor hjælp med at fremme levering af to nye lamper - og på den anden side modvilje ved returnering af forkert... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fantastisk kundeservice 🙏🏻 Fantastisk kundeservice kan man ikke længere tage for givet. Derfor fortjener Kira og Deco House også fem kæmpe store stjerner. Lynhurtig service og meget behjælpe... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Vi hjælper dig med belysning, spejle og interiør. Vores udvalg gør det muligt for dig at finde ALT til dit hjem. Vi har spisebordsstole, borde, mindre møbler. Vi har lamperne til over bordet, til badeværelset eller stuen. Spejle fra danske producenter, enten spejle på dine mål eller "standard" spejle af høj kvalitet. Du kan stole på os og hos os er service en selvfølge. Den gode service er vores DNA. Vi ses hos DecoHouse
Yhteystiedot
Hinnumvej 7, 7200, Grindsted, Tanska
- 42582006
- info@decohouse.dk
- decohouse.dk
Uovertruffen service
Jeg skulle skifte en pærer i mit loft spot,
men da jeg piller den gamle pærer ud, kan jeg ikke helt se hvordan jeg skal sætte den nye pærer i uden at vride osv. Jeg prøver at ringe til DeCohouse kl. 17.40 men tænker de måske har lukket. MEN Kira tager telefonen og hun er bare SÅ sød og hjælpsom da vi taler sammen. Hun laver ovenikøbet i video til mig med instruks som jeg modtager på sms 10 min. Efter samtalen . Alt gav nu mening og hvilken service 👌👌… øv man kun kan give 5 stjerner. TAK 🙏🏻
Fantastisk kundeservice 🙏🏻
Fantastisk kundeservice 🙏🏻
Lynhurtig service og meget behjælpelige med at finde en god løsning. Det er meget værdsat.
Tak for hjælpen & glædelig jul 🎄

Meget venligt personale
Meget venligt personale, der svarer på spørgsmål og service ud over det sædvanlige af en webshop at være.

Super god service
Selv om vi valgte at købe vores lamper et andet sted, fortjener Kira stadig en 5-stjernet anmelde for sin hjælpsomhed og vilje til at få tingene til at lykkes. Vi købte lamperne andet sted, af andre grunde og bestemt ikke på grund af servicen her.
Stor anbefaling her fra :)

Vastaus yritykseltä DecoHouse
Sidder med en blandet oplevelse af…
Sidder med en blandet oplevelse af service
På den ene side oplevede jeg - stor hjælp med at fremme levering af to nye lamper - og på den anden side modvilje ved returnering af forkert størrelse
Modtager to lamper som jeg pakkede ud for at se størrelse i forhold til bord - begge lamper var meget støvede- men ikke noget som ikke kunne løses med en klud
Da lamperne var for store bestiller jeg nye og returnerer de andre - for egen regning- ingen returseddel medfølger
Får en mail om - at firmaet mener jeg har forsøgt at montere dem inden returnering- og at de normalt så ikke giver beløb retur
Dog er beløbet returneret - men modregnet et gebyr for returnering - så dyrt at returnere varer
Dog har jeg fået to flotte lamper i den sidste ende - men ovennævnte giver den blandede oplevelse
Super god service
Løbende info omkring levering.
Har handlet flere gange hos Deco House.
De levere altid kvalitets produkter.

Virkelig god service
Vi købte 8 spisebordsstole, der ankom hurtigt og som aftalt. To af dem havde nogle kosmetiske fejl, og da vi henvendte os svarede de med det samme at de ville finde en løsning. Inden en uge havde vi fået to nye stole - fuldstændig uden problemer. Virkelig god service.
Super god service
Super god service, havde bestilt en masse udendørslamper, der skulle bruge flere måneder senere. En var i stykker, og trods det at der var gået flere måneder, blev den ombyttet uden problemer. Dejligt med tillid og et dansk firma med danske værdier. TAK!!!

Vastaus yritykseltä DecoHouse
Glæder mig til at modtage min…
Glæder mig til at modtage min bestilling fra DecoHouse :-)
Outstanding god service
Outstanding god service!
De lamper jeg havde bestilt bestod ikke Deco House egen kvalitetskontrol, så jeg blev kontaktet på telefon med information om dette. Vi lavede herfra en aftale om, at jeg alligvel fik lamperne, med de skavanker de havde og selfølgelig uden garanti, til gengæld til den nette sum af forsendelsesomkostninger. Den form for information og gode behandling ser man ikke mange steder. Kæmpe anbefaling herfra 🤩

Super service og hurtig levering 🌺
Super service og hurtig levering 🌺
Kan VARMT anbefale at handle med DecoHouse 👍
Vi bestilte 10 Mist stole og de blev leveret på adressen indenfor den leverings tid der oplyses 👍 stolene lever FULDT UD op til vores forventninger og de er bare SPOT ON FEDE 🥰
Der var en stol der vippede, tog tlf kontakt og "problemet" blev allerede løst 👍
Så super god oplevelse og det er ikke sidste gang JEG kigger på deres shop, hvis jeg mangler noget til hjemmet 🌺
God kundeservice og fin lampe
God kundeservice og fin lampe, alt var super👏😊

5 stjerner herfra 👌🏼
Købte i oktober super duper fine julestjerner jeg havde set på den fine hjemmeside. Dem måtte jeg eje til min salon. Og de har pyntet så flot i julemåneden og også et stykke tid ind i januar.
Jeg handler gerne her igen, super nemt og problemfrit 👌🏼
5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vastaus yritykseltä DecoHouse
Selvom jeg returnerede ordren...
Jeg var nødt til at returnere min ordre da jeg ikke helt havde købt lamper der passede til huset.
Men absolut 5 stjerner herfra, returnering var smertefrit og ville helt sikkert købe lamper igen fra Deco. Top service, og de vil gerne kunderne 🙌

Fantastisk service
Fantastisk service - endda meget mere end forventet!!
Hurtig levering, godt produkt og kundeservice i verdensklasse.
Tøv ikke med at bestille fra DecoHouse - sikke en god behandling, de giver deres kunder.

Udsøgt service
Udsøgt service, da varen var i restordre. Jeg har været meget tilfreds.

Rigtig god kundeservice
Rigtig god kundeservice. God pris. Gode produkter ( stole). Og da vi bestilte flere stole, ringede de, og sagde at vi ikke havde efterbestilt i samme farve. Det er da god kundeservice.

Trygt og rart
Kæmpe tak for din fine hjælp i telefonen i dag Kira ❤️ og tak for en hurtig og god handel! Jeg vender helt sikkert retur.

Vastaus yritykseltä DecoHouse
Virkelig god service og hurtig levering.

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.