dansktandforsikring.dk Arvostelua 9 264

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Det er et godt system og en meget hurtig behandling. Priserne tager dog udgangspunkt i DT egne priser, som ikke er fulgt med markedet. Mine behandlinger var 33% dyrere end DTs priser hvilket... Näytä lisää

Super hurtig sagsbehandling. Var nærmest ikke nået hjem, inden der kom besked om refusion. Og det er nemt, når det klares via indberetning direkte tandlægen, så man ikke selv skal rode med det. Samti... Näytä lisää

Dansk Tandforsikring giver en god tilbagebetalingsrate, næsten bedre end Sygesikring Danmark. Der er selvfølgelig undtagelser: Kroner, broer m.m. udløser kun sjældent refusion, men sådan er al forsikr... Näytä lisää

Helt vildt positiv oplevelse at anmelde en skade til DT. Den bedste og mest effektive kundeservice, jeg har oplevet nogensinde. Nem anmeldelse, klar hjemmeside. Fik svar med det samme og erstatning ud... Näytä lisää

1. Vakuutustoimisto
  2. Hammaslääkäriklinikka

Dansk Tandforsikring forsikrer dine tænder gennem hele livet mod alle slags skader: lige fra fyldninger, paradontose, rodbehandlinger, kroner, broer, implantater - og uanset om skaden opstår som følge af almindelig slid- og ælde eller som følge af en ulykke.

4,5

Hurtig ekspedition

20. toukokuuta 2026

Kære Tina,

Tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har oplevet hurtig ekspedition hos os. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Dansk Tandforsikring

Endnu en gang klar og hurtig betjening

Endnu en gang klar og hurtig betjening. Har stadig ikke haft en dårlig oplevelse hos Dansk Tandforsikring.

Kære Stefan,

Tak for din anmeldelse og for dine pæne ord.

Vi er glade for at høre, at du igen har oplevet en klar og hurtig betjening, og at du fortsat har gode erfaringer med Dansk Tandforsikring.

Dansk Tandforsikring

Nemt at bruge og hurtig sagsbehandling.

Nemt at bruge og hurtig sagsbehandling.

Kære Søren,

Tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du oplevede både en nem proces og hurtig sagsbehandling, det er vigtigt for os at gøre det så enkelt som muligt for vores kunder.

Kære Kasper,

Tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig besked om udbetalingen – vi arbejder altid på at sikre en hurtig og smidig behandling for vores kunder.

Hurtigt og nemt ☀️

Kære Jens,

Tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du oplevede processen som både hurtig og nem – det sætter vi stor pris på.

Hurtig behandling

13. toukokuuta 2026

Tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig behandling – det er noget, vi lægger stor vægt på.

Tandlægeregning

Hurtig og god service

20. marraskuuta 2025

Kære Stinna,

Tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med hurtig behandling af din tandlægeregning og god service.

De gør som de siger

De gør som de siger! Meget vigtigt i denne tid og verden.

15. toukokuuta 2026

Kære Kunde,

Tusind tak for de flotte ord og for din tillid til Dansk Tandforsikring.

Det betyder meget for os at høre, at du oplever, at vi gør som vi siger, især i en tid, hvor tryghed og troværdighed er vigtigere end nogensinde.

Dansk Tandforsikring

Hurtigt behandling af sagen mår man har…

Hurtigt behandling af sagen mår man har været ved tandlægen

Kære Liselotte,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har oplevet en hurtig behandling af din sag efter dit tandlægebesøg. Vi arbejder hver dag for at gøre processen så nem og effektiv som muligt for vores kunder.

Meget hurtig behandlingstid.

Meget hurtig behandlingstid.

Kære Kim,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre, at du har oplevet en hurtig behandlingstid. Det er vigtigt for os at give vores kunder en effektiv og tryg service.

Dejlig

Dejlig, hurtig, og positiv tilbagemelding.

kære Janni,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en dejlig oplevelse og fået en hurtig og positiv tilbagemelding.

Vi sætter stor pris på din tillid.

Meget hurtig "feed back"

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har oplevet en meget hurtig tilbagemelding.

Det betyder meget for os at kunne give vores kunder en god og effektiv service.

Hurtig betjening

Hurtig betjening, alle pengene værd!

26. maaliskuuta 2026

Kære Lasse,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har oplevet en hurtig betjening og føler, at det har været alle pengene værd.

Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse med både service og oplevelse.

Dansk Tandforsikring

For hurtigt til at være sandt!

Det var nemt, bekvemt og hurtigt.

17. toukokuuta 2026

Kære Rasmus,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevet processen som både nem, bekvem og hurtig.

Vi arbejder hver dag for at gøre det så enkelt som muligt for vores kunder.

Dansk Tandforsikring

Klar anbefaling og hurtig udbetaling

Dejligt nemt og ha' med og gøre.
Ingen problemer

17. toukokuuta 2026

Kære Mathias,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling.
Det glæder os at høre, at du har haft en nem og problemfri oplevelse, og at udbetalingen levede op til dine forventninger.

Kære Daniel,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du oplever Dansk Tandforsikring som nem at bruge og transparent. Vi arbejder hver dag for at gøre det enkelt og trygt for vores kunder.

Hurtig behandling af tilbagebetaling

Hurtig behandling af tilbagebetaling , absolut pengene værd👍

15. toukokuuta 2026

Kære Siri,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med den hurtige behandling af tilbagebetalingen, og at du oplever forsikringen som pengene værd.

Ringe/Dårlig

Ringe/Dårlig, udbetalter åbenbart kun mindre beløb, større beløb ser de tilbage i din journal, og selvfølgelig finder de noget, så de ikke dækker ☹️👎🏻

5. helmikuuta 2026

Kære Kirsten,

Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke har været tilfredsstillende.

For din forsikring via din arbejdsgiver gælder der nogle særlige dækningsbetingelser. Hvis dit afslag vedrører en protetisk behandling, er der enkelte restriktioner. Tænder, der tidligere er rodbehandlet uden at der er påsat krone, samt tænder med store fyldninger eller revner, er ikke dækket for en protetisk behandling. Protetik, der er diagnosticeret, anbefalet, planlagt eller igangværende inden tegningstidspunktet, er heller ikke dækket.

Vi vil samtidig gerne understrege, at vi ikke kun dækker mindre beløb, dækningen afhænger af den konkrete skade og de gældende vilkår i policen.

Hvis du ønsker det, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan gennemgå din sag nærmere.

Hurtig og nem betjening.

Hurtig og nem betjening.

24. maaliskuuta 2026

Kære Nicholas,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en hurtig og nem oplevelse hos Dansk Tandforsikring.

Hurtig respons.

Hurtig respons.

13. toukokuuta 2026

Kære Nikitha,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevet en hurtig respons fra Dansk Tandforsikring.