Opakowanie było schludne
Opakowanie było schludne, nic nie było uszkodzone ani dziwne. Szklany kubek który zamówiłam wygląda uroczo na półce, nawet nie używam go codziennie ale i tak lubię jak tam stoi.
Nigdy nie byłem jakoś wkręcony w dekoracje do domu ale potrzebowałem kilku podstaw. wziąłem dywan i lampę ścienną i no mieszkanie wygląda bardziej ogarnięte bez większego wysiłku.
ta lalka którą kupiłam dla siostrzenicy jest serio urocza. szycie wygląda porządnie i nie sprawia wrażenia taniej jak niektóre zabawki. nosi ją wszędzie więc chyba dobry wybór.
Trochę randomowo wybrałam lampę sufitową z ich strony i no zmieniła całe pomieszczenie. nie jakoś drastycznie, po prostu wygląda teraz czyściej i bardziej ogarnięcie. montaż też nie był aż taki wkurzający.
Wzięłam to lustro LED głównie żeby szybciej się ogarniać. i szczerze jest mega pomocne, szczególnie te tryby światła.
Kupiłam jedną z ich lamp LED i po prostu idealnie pasuje do mojej sypialni, bardzo przytulne światło nie spodziewałam się, że aż tak mi się spodoba tbh
Zamówiłem zestaw sztućców i lampę sufitową. Styl jest prosty, ale wszystko dobrze do siebie pasuje, czego się nie spodziewałem po sklepie online. Dostawa była darmowa i przyszła na czas, opakowanie też ok. Pewnie zamówie coś jeszcze przy urządzaniu kuchni.
Zamówiłam zegar ścienny i mały dywanik z Czcina i szczerze mówiąc wszystko razem fajnie spina wygląd mojego salonu. Wszystko ma taki spójny, spokojny styl, ale nie wygląda jak gotowy zestaw, jeśli to ma sens. Dostawa była bezproblemowa i darmowa, co też na plus. Czuć, że to marka, która naprawdę rozumie klimat domu.
Kupiłem kinkiet do przedpokoju, prosty design i łatwy montaż, zero problemów
Kupiłam matę dla dziecka i lampę dekoracyjną i obie rzeczy przyszły w bardzo dobrym stanie. Mata jest miękka i praktyczna, a lampa wygląda na dużo droższą niż jest. Obsługa klienta odpisała też dość szybko, gdy miałam małe pytanie. Ogólnie bardzo przyjemne i bezproblemowe zakupy.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.