Mijd deze club. Koop bij een echt bedrijf.
Ik heb bij consolefix.nl een refurbished Nintendo DSi besteld in nieuwstaat. Er stond bij dat ze garantie geven en dat je bovendien je geld terug kunt krijgen als er iets mis is met een product. Maar dat bleek gelogen.
Het eerste wat opviel toen ik de DSi kreeg: een enorme sigarettenlucht. Toen ik later de oplader nagestuurd kreeg (deze waren ze vergeten) stonk ook die naar de rook. Als dat het enige is, prima.
Maar de DSi die ik kreeg had verschillende mankementen: de shell puilt uit op meerdere plekken, een van de volumeknoppen doet het vrijwel niet (je moet er zo hard op drukken dat het slecht is voor het apparaat) en de camera werkt niet. Als je die opent, loopt het apparaat vast.
Gezien het bedrag dat ik voor "nieuwstaat" betaald heb, nam ik contact met ze op. Wat volgde was een heel aantal mailwisselingen maar het komt erop neer dat ze vonden dat ik overdreef. De mankementen waren volgens hen geen serieuze mankementen. Veel van wat ik zei werd ofwel genegeerd (de mails werden maar half beantwoord), ofwel gebagatelliseerd. De kapotte camera bijvoorbeeld, dat was bij hen niet, dus dat moest aan mij liggen. De volumeknop? Ach, als je nou gewoon elke keer heel hard drukt.... En dat de (nieuwe) shell slecht op elkaar past, achja, dat hoort erbij.
Oftewel: het woord "nieuwstaat" wordt hier wel heel makkelijk gebruikt. Op het moment dat zij een product verkopen dat niet goed functioneert, is het niet hun probleem maar is het jouw probleem als koper. Want jouw verwachtingen moeten gewoon niet zo hoog zijn.
In het hele contact krijg ik de indruk dat ze alle verantwoordelijkheid uit de weg gaan. Er gaat ook weinig empathie van de berichten uit. Ze staan niet achter hun producten, want terugnemen willen ze de DSi niet ondanks dat er niets mis mee zou zijn. En ook niet achter de garantie die ze zogenaamd geven. In plaats daarvan kreeg ik gejammer terug over hoeveel onbetaalde werktijd ons contact wel niet kostte. Als ik een keer een écht probleem zou hebben (zo werd het verwoord), kon ik daarvoor bij ze terecht...
Moraal van het verhaal: ga niet in zee met deze gasten. Koop alleen ergens met een KVK-registratie en waar je verzekerd bent van hulp / een oplossing op het moment dat je een miskoop doet.