Imødekommende og positive mennesker at leje hos. Skal noget repareres, skiftes ud eller forbedres, sker det hurtigt og uden problemer. Fraflytning, syn af bolig og tilbageførsel af indskud gik helt g... Näytä lisää

Vi har boet til leje hos Cityejendomme i 3,5 år, og har været yderst tilfredse med at bo til udlejning hos dem. Man møder imødekommende udlejere, som gør meget for at man finder den rette lejlighed.... Näytä lisää

Skive City Ejendomme er et af de værste firmaer jeg har haft med at gøre. Totalt uprofessionelle, modbydelige, og de stjæler lejeres depositum. Hold jer langt væk. Update: Efter sagens afslutnin... Näytä lisää

jeg har boet ved nogle forskellige boligforeninger uden den bedste erfaring men flyttede til skive og ved cityejendomme jeg vil helt klart andbefale cityejendomme for er der det mindste sender de... Näytä lisää

1. Vuokravälitystoimisto

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

City Ejendomme Skive er et privatejet boligudlejningsselskab der udlejer lejligheder og boliger i Skive og omegn. Vi står altid klar til en fremvisning. Kontakt udlejning på 23 28 11 22 eller 52 92 38 28.

4,2

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

På på loret kan være fyldt med rotter

På på loret kan være fyldt med rotter og man får ikke depositum tilbagebetalet

9. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä City Ejendomme Skive

Jeg kunne godt være interesseret i at høre den adresse du har boet på, når jeg søger dit navn i vores system får jeg ikke noget resultat.

Jeg har boet til leje ved city…

Jeg har boet til leje ved city ejendomme skive siden januar 2025 og har været rigtig glad for det de er rigtig søde og snakke med og de hjælper virkelig med og få styr på tingene hvis man har brug for det virkelig rare mennesker kan kun anbefale dem som udlejer

26. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä City Ejendomme Skive

Tusind tak for din fine anmeldelse, det var om hjertet.

Jeg har været meget glad for at leje…

Jeg har været meget glad for at leje lejlighed af city ejendomme!

Altid rare, retfærdige og meget hjælpsomme ansatte.

21. marraskuuta 2025

Tusind tak, Anna Sofie din mening betyder meget for os

Altid til UG

Har altid boet til leje ved Cityejendomme og været ovenud tilfreds. Nem kommunikation med hele teamet, opstår der problemer, bliver de fikset. De gør tingene efter bogen og er altid behagelige og rare. Kan kun anbefale at bo til leje her :-)

19. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä City Ejendomme Skive

Hej, mange tak for din flotte anmeldelse.

Kan varmt anbefales

Kæresten og jeg har boet til leje hos dem i et sted mellem 5/6 år.
Vi har været rigtig glade for lejligheden, der ligger dejlig centralt.
Det har været en tryg og problemfri oplevelse hele vejen igennem, og skulle vi flytte tilbage til Skive ville vi nok leje gennem dem igen.

10. tammikuuta 2025

Bedste anbefalinger

Den tid jeg har boet til leje hos Cityejendomme, har jeg kun fået en positiv og god behandling hele vejen igennem. Det samme har været gældende for fraflytning. Fuld tilfredshed herfra og kun de allerbedste anbefalinger.

17. lokakuuta 2024

God afslutning

Har boet ved Skive City Ejendomme i cirka 9 år og har været ovenud tilfreds, men var pludseligt nødt til at flytte på grund af en træls oplevelse med en overbo.
Jeg var i dialog med Camilla hele fraflytnings-perioden, og hun tog sindsygt godt hånd om mig og min situation, og var behjælpelig med at finde noget andet.

Samletset et kæmpe plus til City Ejendomme Skive og ikke mindst Camilla som har været fantastisk.

18. lokakuuta 2024

God oplevelse

Jeg har været fuldt ud tilfreds med at bo ved City Ejendomme.
Administrationen er meget venlige og hjælpsomme og nemme at få fat på.
Jeg kan kun anbefale City Ejendomme.

24. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä City Ejendomme Skive

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! Vi er utrolig glad for at høre at i har haft en god oplevelse med os. Det betyder meget for os at vores lejere er tilfredse, dette motiverer os til at fortsætte med at levere service i topklasse. Tak!

Super god service

Super god service, da min dreng skulle fraflytte sin lejlighed. Jeg havde kontakten til Camilla ved udlejer, og hun er virkelig en fantastisk person. Alt gik på skinner. Jeg kan varmt anbefale dem til andre boligsøgende. Vh Viggo

4. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä City Ejendomme Skive

tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! Vi er utrolig glad for at høre at i har haft en god oplevelse med os. Det betyder meget for os at vores lejere er tilfredse, og din feedback motiverer os til at fortsætte med at levere service i topklasse. Tak!!

God indflytning og ingen problemer…

God indflytning og ingen problemer undervejs. Fraflytningen gik som smurt og var meget gennemskuelig i forhold til hvad jeg har oplevet ved andre udlejere

21. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä City Ejendomme Skive

Hej Søren, tak for de rosende ord.

Siden jeg er flyttet ind har jeg kun…

Siden jeg er flyttet ind har jeg kun fået god service og de har opfyldt alle de spørgsmål jeg har stillet!
Kan kun anbefales

29. helmikuuta 2024

Hej Oliver
Det er vi glade for, tak.

Meget tilfreds, kan varmt anbefales

Jeg har boet sammenlagt ca 15 år hos city ejendomme. Det kan varmt anbefales. Har aldrig haft det mindste problem hvis der er opstået noget, når jeg har ringet er tingene stort set blevet lavet med det samme, og udlejer er en man altid kan snakke med.

27. helmikuuta 2024

Hej Marianne
Det er vi stolte af tak

God og imødekommende udlejer

God og imødekommende udlejer, altid til at snakke med

22. helmikuuta 2024

Hej Julle
Det er vi glade for.
Tak og god dag.

Bedste udlejere i Skive!

Super søde udlejere og utrolig hjælpesomme med alle former for problemer der skulle kunne opstå! Jeg kan personligt sige jeg aldrig finder en anden udlejer! Vil opfordre alle i Skive og omegn til at benytte sig af City Ejendomme!

23. helmikuuta 2024

Hej Rasmus