Centrum Biler Køge Arvostelua 24

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Vi har lige haft købt en Hyundai ix20 hos Centrum biler, og sjældent har vi fået så god service. Da vi køber bilen, er han super rar at snakke med og forklare os hvordan alle tingene fungere i... Näytä lisää

Købte en Ford Fiesta hos Centrum Biler. Kort efter var en mislyd over bump, brosten o. lign. Jeg kontaktede Yunus der hurtigt fandt en dato i kalenderen. Afleverede bilen 10:30 og hentede den blo... Näytä lisää

Vi købte en bil hos Centrum biler i Køge, vi fik svar på alle vores spørgsmål og handlen gik yderst professionelt med kyndig vejledning og information. Bilen blev leveret helt ny serviceret. Kobl... Näytä lisää

1. Autoliike

Velkommen til Centrum Biler. Vi er en brugtvognsforhandler, som har beliggenhed på Tangmosevej 85F i Køge. Her sælger vi udelukkende velklargjorte, brugte biler i fornuftig stand. Kontakt os gerne, så vi sammen kan finde din næste bil.

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Behageligt og hurtigt

Da vi køber bilen, er han super rar at snakke med og forklare os hvordan alle tingene fungere i forhold til bil køb, da det er vores første bil.

Vi har været ude og prøve køre bilen, og da vi vælger at købe den, så køre vi hjem i den med det samme - men der opdager vi så pludselig at der er noget galt med bilen, da vi køre på motorvejen. Vi ringer til centrum biler dagen efter og fortæller hvad der er sket, og han siger vi bare skal komme ned med bilen og så bliver det fikset. Vi får at vide at det er koblingen der er noget galt med, så den skifter han selvfølgelig, og han gør det inden for bare 2 dage - fordi han valgte at arbejde over, da vi skulle bruge bilen.

Super god oplevelse, og super tilfredse med bilen stadig! Kan klart anbefale at købe bil her, specielt hvis man ikke ved noget om det.

21. toukokuuta 2024

Yunus renoverede motoren

I september måned købte jeg en brugt Citroën C3 Picasso med 1.2 Bluetech benzinmotor. Den kørte umiddelbart godt og jeg var glad for købet, men efter kort tid opdage jeg, at den brugte ekstremt meget olie, ca. 1 liter pr. 500 km. Jeg ringede til Yunus og fortalte om problemet, han var ikke klar over det, var tilsyneladende blevet snydt af sælgeren, men kendte godt til problemet, det var en konstruktionsfejl på en del motorer af den model. Det var stempelringene, der var utætte, det var et stort arbejde at skulle renovere motoren, og der var en anden bil med samme problem, der skulle laves først. Jeg var meget utilfreds med at skulle være uden bil et par måneder, men Yunus hyrede så en anden mekaniker ind, der kunne hjælpe ham, så det gik lidt hurtigere. Samtidigt skiftede han tandremmen uden beregning, selv om der ikke var noget galt med den, nu motoren alligevel var adskilt. På den måde går der, som et plaster på såret, noget længere tid, inden jeg behøver skifte den. Nu har jeg kørt nogen tid i bilen, og det lader til, at problemet er afhjulpet.

28. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Centrum Biler Køge

Tak for det gode kommentar
Vi gør det bedste for hvor s kunder du er altid velkommen.

Købte en bil af Yunus

Købte en bil af Yunus, som havde en lille fejl. Så ringede jeg ned til ham, også fik han den lavet klar til dagen efter🙌🏾
Stor anbefaling herfra.

22. kesäkuuta 2023

Hej Frederik

Tak for din anmeldelse og den positive feedback.
Vi takker for handlen og håber du bliver rigtig glad for din nye bil.

Ford Fiesta

Købte en Ford Fiesta hos Centrum Biler.
Afleverede bilen 10:30 og hentede den blot tre timer senere, med nye stabilisatorarme og bærearm.

Top service! Kan kun anbefales herfra:)

27. huhtikuuta 2022

Hej Jesper

Tak for din anmeldelse og den positive feedback.
Vi takker for handlen og håber du bliver rigtig glad for din nye bil.

Centrum Biler

Not reliable, ikke pålidelig.

I starten var det behageligt at snakke med dem men angående bilen og aftaler er det ikke god til at holde deres aftaler Især når de bede om oplysninger ens også tilbagemelding med det her…

Jeg har modtaget dine oplysninger...jeg sender dig en slutseddel som du skal underskrive og mail tilbage til mig.

Centrum Biler

Vi snakkede i mandags den 31. januar 2022 og her 1. februar får mail..

Hej ...bilen er solgt.til andre her på sjælland., forstår ikke og jeg føler mig dårligt behandlet .

2. helmikuuta 2022

Hej Yaw

Vi er kede af din oplevelse hos os, da vi altid stræber efter at tilbyde vores kunder god service. På baggrund af vores snak omkring bilen og om mulighed for levering til Århus, uden at se og prøvekøre bilen. Er der desværre sket en misforståelse mellem min sælger og jeg, af den grund blev bilen solgt til en anden kunde, som havde været nede og kigge på den. Du er naturligvis altid velkommen en anden gang.

Mvh. Centrum Biler

Købt en lækker Kia Picanto

Købt en lækker Kia Picanto
Super rar sælger, der også underholdt børnene med at vise dem hvordan værkstedsliften virkede, imens vi prøvekørte bilen.

5. joulukuuta 2021

Hej Kasper

Tak for din anmeldelse og den positive feedback, der skal naturligvis også være tid til børnene da de er vores et og alt :-)

Centrum Biler

Jeg hentede min Ford Fiesta hos Centrum…

Jeg hentede min Ford Fiesta hos Centrum Biler i fredags. Forud for handlen har jeg været ude og prøvekørt bilen. De få fejl, der var, blev lavet som aftalt. Alt papirarbejde blev ordnet, og bilen var i tip top stand ved leveringen.
Centrum Biler kan derfor varmt anbefales.

3. lokakuuta 2021

Vastaus yritykseltä Centrum Biler Køge

Hej Vincent Tak for handlen og tak for det gode ord du er altid velkommen

God bil og rigtig god proces!

I slutningen af juni, lige før sommerferien, købte jeg bil hos Centrum Biler i Køge ved Yunus Karabulut. Jeg har været meget tilfreds med købet og hele processen. Jeg købte en Kia Picanto til en fornuftig pris, og jeg er meget tilfreds. Yunus var meget hjælpsom i processen. Det var mit første køb af bil efter at have kørt min gamle mors bil i en lille menneskealder. Jeg tog bilen til en test hos FDM, og de havde to mindre påtaler, som Yunus straks udbedrede. Yunus forklarede mig forholdene omkring de rettigheder, jeg har ifølge købeloven, og hvilke papirer der skulle udfyldes i forbindelse med registrering etc. Han tog sig god tid, og var meget grundig. Jeg er meget tilfreds med den handel.

1. elokuuta 2021

Hej Per

Tak for din anmeldelse og den positive feedback.
Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med din nye bil.

Rigtig god service

Rigtig god service, og hjælpsomme mennesker.
De gøre deres arbejde rigtig godt.
Kan helt klart anbefale andre til at handle hos centrum biler i Køge.

7. kesäkuuta 2021

Vastaus yritykseltä Centrum Biler Køge

Tak for det gode ord du er altid velkommen.

Rigtig god service

Rigtig god service. God handel. God pris. Kvalitet for pengene. Kan klart anbefale Centrum Biler til andre.

9. helmikuuta 2021

Hej Rikke

Tusind tak for de rosende ord og de 5 stjerner.
Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med din nye bil.

Frarådet af FDM

Vi var tæt på at købe en bil hos Centrum biler, men fik heldigvis gennemlæst slutsedlen, som viste sig at være ulovlig, da sælger begrænsede reklamationsretten fra 2 år til 6 måneder. Ydermere manglede en del oplysninger om bilen. Sælger var ikke lydhør over for disse punkter.
Vi er på det kraftigste blevet frarådet af FDM at handle med Centrum biler.

13. tammikuuta 2021

Vastaus yritykseltä Centrum Biler Køge

Hej Niels. Vi kede af din oplevelse her hos os og er faktisk lidt uforstående overfor din anmeldse. Vi har tidligere haft kunder, som har haft biler forbi FDM inden køb. Der har aldrig været problemer med vores slutseddel, derfor tager vi stærkt afstand fra din mening omkring det skulle være ulovligt. I forhold til reklamtionsretten tror jeg vi har misforstået hinanden. Der er naturligvis to års reklamtionsret ifølge købeloven, det jeg prøvede at fortælle dig er, at mangler der konstateres inden for de første seks måneder efter levering, formodes at have været til stede på leveringstidspunktet. De resterende 18 måneder af reklamationsfristen er det forbrugeren, der skal bevise, at der er en mangel, og at årsagen til manglen var til stede, da bilen blev leveret. Mvh. Centrum Biler

Ikke for folk over 30 år

8. helmikuuta 2020

Vastaus yritykseltä Centrum Biler Køge

Hej Andreas. Vi forstår desværre ikke helt meningen med din anmeldse og kan på ingen måder huske du har været forbi os. Mvh. Centrum Biler

Jeg købte en brugt bil hos centrum…

Jeg købte en brugt bil hos centrum biler, nu er garanti perioden udløbet, så nu vil jeg skrive om min oplevelse i denne periode, det er først efter denne periode jeg kan udtale mig, jeg ved jo ikke om der ville ske noget med bilen i de 6 måneder garantien er på.
Efter 14 dage var den gal med airkon og udstødning, fejlen blev rettet, ingen problemer, 2 gang på garantien, airkon igen, fejlen blev rettet uden problemer.
3 gang på garantien var det hele trailer stikket der var tæret væk indvendigt på alle ledningerne, nyt på ,fejlen blev rettet, det opdagede jeg først da jeg skulle køre med trailer. 4 gang drejede det sig om baklygten og bageste tågelys, der var defekt, det viste sig at man ikke kunne tage lygteinsatsen ud for at skifte pærerne, der var knækket nogle tappe der skulle sikre at man kunne afmontere dem hurtigt, det bad jeg om at få skiftet,---- så råbte Yunus (ejeren) mig ind i ansigtet --- det har du 'sku' selv ødelagt, dem ville han ikke skifte, så begyndte vi at skændes og han sagde at det var jo en gammel bil jeg havde købt ---- ja ja ja, men, du sælger jo gamle biler sagde jeg til ham, derfor skal de skal jo være sikkerhedsmæssigt uorden, det var den jo ikke. Ved købet spurgte jeg om han havde serviceret bilen og klargjort den, det sagde han ja til, at alt var i orden, det var det jo ikke - tågelys, baklys og trailer stik var jo som sagt defekt. Jeg forlod centrum biler i vrede og godt sur over at han ikke ville leve op til garantireglerne.
Uanset hvad han svarer, (han skal jo vende det til sin egen fordel)
så er min forklaring sanfærdig. Havde jeg vidst det jeg ved nu, ja så havde jeg ikke handlet hos centrum biler. MVH. en skuffet bilkøber.

8. tammikuuta 2020

God service og søde mennesker

God service og søde mennesker!
Kan varmt anbefales.
Var ude og se/prøvekøre en ny bil, mhp
At give min gamle i bytte. Søndag besluttede jeg at det var den jeg gerne ville have, og centrum biler var søde at reservere bilen til mig som jeg så kom og hentede tirsdag. Både omreg. Og købsaftale på begge biler blev lavet på kort tid, og efter minimal tid kørte jeg derfra som glad ejer af min nye bil!

20. marraskuuta 2019

Perfekt forhandler

Rigtig rigtig venlig modtagelse. Rar forhandler og god service.
Vil klart anbefale til andre. Jeg er glad for min nye bil jeg har købt der.

10. marraskuuta 2019

Venlig og hjælpsom

Fin lille biks med en yderst venlig og hjælpsom ejer (Yunus). Vi kom for at prøvekøre en bil og ønskede hurtig handel Yunus klarede omregistrering og påsætning af nye plader på under en time. Vi har været tilbage med et defekt batteri som blev skiftet på 10 minutter, uden beregning. Alt i alt perfekt.

2. syyskuuta 2019

Meget hjælpsom og god service.

Meget hjælpsom og god service i forbindelse med køb af bil, både før, under og efter hele proccesen. Hurtig og effektiv handel, kan varmt anbefales herfra.

12. toukokuuta 2019