Saanut 5/5 tähteä

Na montage van de keuken waren er nog wat aanpassingen nodig, welke naar volle tevredenheid zijn opgelost. Al met al een positieve ervaring met Budgetplan! Mooie keuken voor een scherpe prijs.

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn ontzettend goed geholpen bij Budget Plan. Onze verkoper Hans dacht actief met ons mee en kwam met uitstekende ideeën voor de uitdagingen waar wij tegenaan liepen. Dankzij zijn en inze... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Na enkele goede ervaringen m.b.t. aankoop appratuur hebben wij besloten om de keuken van ons nieuwe huis bij Budgetplan aan te kopen. Wij zijn goed ontvangen en deskundig geholpen door Hans, afgelopen... Näytä lisää

1. Keittiökalusteet

Yrityksen kirjoittama

BUDGETPLAN KEUKENS | Meer dan 30 jaar de keukenspecialist | Altijd een scherpe & eerlijke prijs | Alle A-merken met volledige garantie.

4,5

1 tähti

On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Goed bedrijf

Heel fijn contact, ben heel blij met mijn nieuwe keuken!

Beste Dylan,

Dank voor uw positieve review. Wij wensen u veel kookplezier met uw nieuwe keuken!

Prachtige keuken

Afgelopen week zijn wij langs geweest bij Budgetplan Keukens. Wij zijn zeer kundig geadviseerd en geholpen! Dankzij Hans hebben wij onze droom keuken kunnen vinden!! Mega bedankt voor de goede/fijne service. Ga zo door!

Beste Anna,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en positieve review! Wat fijn om te lezen dat Hans u zo goed heeft kunnen helpen en dat u uw droomkeuken heeft gevonden. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe keuken en staan in de toekomst graag weer voor u klaar!

Goede service!

Koelkast, wasmachine en droger gekocht. Goed geadviseerd door de verkoper, ook een hele fijne bezorger die alles netjes boven heeft gezet.

Budgetplan bedankt.

18. joulukuuta 2024

Beste Chris,

Bedankt voor uw positieve review! Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met ons advies en de bezorgservice. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe apparatuur!

Saanut 4/5 tähteä

Deskundige verkoop en niet opdringerig

Nieuwe keuken gekocht en uitstekend en deskundig advies gekregen. Zowel technisch inhoudelijk als ook de combinatie van kleuren.

26. joulukuuta 2024

Beste Ad,

Bedankt voor uw review en de service van Budgetplan. Wij wensen u veel kookplezier met uw nieuwe keuken!

garantie werkblad

Het werkblad begon na 5.5 jaar bij de spoelbak bol te staan. Dit was buiten de fabrieksgarantie periode. Van budgetplan echter kostenloos een nieuw werkblad gekregen

Beste Rutger,

Bedankt voor uw review en fijn dat u tevreden bent met de service van Budgetplan.

Budgetplan Keukens

MAG UW NIEUWE KEUKEN(BLAD) GEZIEN WORDEN?

Aankoop aparatuur

Wij hadden te maken met Jaqueline,, wij mochten voor ons trouwen wat aparatuur uitzoeken, naah dat is gelukt!! Wat een keus en wat een gezellige mensen!

Beste Bob en Paula,

Bedankt voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat het uitzoeken van nieuwe apparatuur met onze collega Jacqueline is gelukt en dat u een gezellige sfeer bij Budgetplan heeft ervaren.

Vriendelijke personeel

Vriendelijke personeel

7. joulukuuta 2024

Beste Paula,

Dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat u onze collega's als vriendelijk heeft ervaren. We staan altijd graag voor u klaar!

Saanut 5/5 tähteä

Super blij met mijn nieuwe wasmachine…

Super blij met mijn nieuwe wasmachine en vaatwasser!
Goed advies en een fijne snelle bezorging.

19. joulukuuta 2024

Beste Laura,

Dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met het advies en de snelle levering. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe wasmachine en vaatwasser!

Saanut 5/5 tähteä

We zijn heel tevreden met onze keuken

We zijn heel tevreden met onze keuken! Heel goed geholpen door Jacqueline, ze dacht goed met ons mee en heeft ons geholpen met onze wensen.

3. joulukuuta 2024

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat Jacqueline u zo goed heeft kunnen helpen en dat uw wensen zijn vervuld. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe keuken!

Super goed geholpen door Jacqueline

Super goed geholpen door Jacqueline! Ze heeft heel fijn meegedacht met wat er bij ons past en heeft ons goed begeleid door heel het proces van het kopen van een keuken. Daarnaast is de keuken van top kwaliteit. Aanrader!

2. maaliskuuta 2024

Beste Lean,

Bedankt voor uw prachtige review! Wat fijn om te horen dat onze collega Jacqueline u zo goed heeft kunnen begeleiden en dat u tevreden bent met de kwaliteit van uw keuken. We waarderen uw aanbeveling enorm en wensen u veel plezier met uw nieuwe keuken!

Super fijn geholpen

Na een aantal keukenzaken af te zijn geweest hadden we de hoop opgegeven. De ene zaak was nog erger dan de ander. Tot onze buren ons vertelde over budgetplan. Eindelijk een zaak waar ze geen onzin verkopen en gewoon eerlijke prijzen rekenen. De verkoper was recht door zee en heeft een prachtige keuken ontworpen die achteraf veel praktischer is dan alle eerdere voorstellen.

Ik zou iedereen deze ervaring wensen.

21. joulukuuta 2024

Beste Monique,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Fijn om te lezen dat wij u hebben kunnen helpen met een eerlijk advies en een praktisch ontwerp. Geweldig dat u zo tevreden bent met uw nieuwe keuken. Wij wensen u veel kookplezier ermee en waarderen het enorm dat u ons aanbeveelt!

Saanut 5/5 tähteä

Super blij met mijn nieuwe keuken

Super blij met mijn nieuwe keuken. Men had tijd en zorg zullen we maar zeggen. Topprestatie. Dank!

4. joulukuuta 2024

Beste Pieter,

Hartelijk dank voor uw prachtige woorden! Wat fijn om te horen dat u super blij bent met uw nieuwe keuken. Wij waarderen uw complimenten enorm en wensen u veel plezier in uw nieuwe keuken!

Het ontvangst

Het ontvangst, er wordt tijd voor je genomen, je praat met personen die echt verstand hebben van het product die ze verkopen.
Je voelt je thuis.
Bij problemen wordt gelijk actie ondernomen.
De verzorging van een dame met broodjes en lekkere dingen bij de koffie

21. joulukuuta 2024

Beste R. van der H,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u onze service, deskundigheid en gastvrijheid waardeert. Wij doen ons uiterste best om onze klanten een fijne ervaring te bieden en zijn blij dat dit goed is overgekomen.

Graag tot een volgende keer bij Budgetplan Keukens!

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

De prijs-kwaliteit verhouding is naar mijn mening een stuk beter ten opzichten van de grote concurrenten. Een deskundige verkoper heeft ons zeer goed geholpen met het maken van de keukenindeling. Verder zijn wij op basis van onze wensen ook goed geadviseerd bij het aanschaffen van het witgoed. Onze ervaring leert dit niet overal het geval is.

12. syyskuuta 2024

Beste Pieter,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en positieve feedback! Wat fijn dat onze deskundige verkoper u zo goed heeft kunnen helpen bij het samenstellen van uw keuken en witgoed. Wij streven ernaar om persoonlijke service en kwaliteit te bieden, en het is geweldig om te lezen dat dit goed is ervaren.

Wij wensen u veel kookplezier met uw nieuwe keuken!

Top service!

Top service!

Beste Dionne,

Dank voor uw mooie woorden.

Supermooie keuken

Supermooie keuken gekocht en laten plaatsen door Budgetplan.
Wij kregen zeer kundig advies en de verkoper kwam met mooie ideeën.
Na de eerste offerte kregen wij rustig de tijd om alles thuis nog een te bekijken en na wat kleine aanpassingen zijn wij tot aankoop overgegaan.
De keuken werd geleverd door vriendelijke chauffeurs en vervolgens is deze geplaatst door een echte vakman.
Wij zijn er super blij mee.

12. joulukuuta 2024

Beste Petra,

Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met het advies, de levering en de plaatsing van uw nieuwe keuken. Wij zijn blij dat alles naar wens is verlopen en wensen u veel plezier met uw nieuwe keuken!

Saanut 5/5 tähteä

Hele kundige en persoonlijke hulp…

Hele kundige en persoonlijke hulp gekregen bij Budgetplan. Hele fijne begeleiding tijdens het hele proces van het uitzoeken.

13. joulukuuta 2024

Beste Nina,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat onze persoonlijke begeleiding en deskundige hulp u zo goed zijn bevallen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!

Koelkast

Bij hun een koelkast gekocht waar we superblij mee zijn. Na gedegen advies over welke voor ons geschikt zou zijn is deze volgens afspraak afgeleverd tot aan stopcontact. Verpakkings materiaal allemaal meegenomen. En wat een aardige bezorgers! En natuurlijk de adviseur die we gesproken hebben.. kortom. Een topbedrijf!!

13. marraskuuta 2024

Beste Peters Transport,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met zowel het advies als de bezorging. In de toekomst staan we uiteraard weer klaar om u verder te helpen!

Veel plezier met uw nieuwe koelkast!

Saanut 5/5 tähteä

Nolten Keuken, prijs kwaliteit verhouding zeer goed, keurig geplaatst! Service top!

Door een vriend hier terecht gekomen. Hij had zelf al onderzoek gedaan en was bij hen uitgekomen. Wij delen de ervaring. Geholpen door Jacqueline die als goed uitlegde en het onwerp in de computer stopte. Er wordt alle tijd genomen met je en zelfs de apparatuur is makkelijk te kieze door het enorme asortiment op de begane grond. Keuken gelijk gekocht. Keuken is daarna door de firma Noldus vakkundig geplaatst. Maar wat nog het fijnste is, er wordt een restpuntenlijst opgesteld met de (kleine) gebreken en deze werden binnen 2 a 3 weken verholpen. Niet over nagebeld. Dus service ook top!

Beste Eddy,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te lezen dat zowel onze service als het assortiment aan uw verwachtingen hebben voldaan. We zijn blij dat Jacqueline u goed heeft kunnen helpen en dat de keuken vakkundig is geplaatst. Ook waarderen we uw compliment over onze service bij het oplossen van de restpunten. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe keuken!

Saanut 5/5 tähteä

Fred heeft mij enorm goed geholpen met de keuken

Fred heeft mij enorm goed geholpen met een keuken in een kleine ruimte, met een niet heel groot budget. En ik ben meer dan tevreden!

Beste Lizzy,

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat onze collega Fred u goed heeft kunnen helpen en dat u meer dan tevreden bent. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe keuken!

Mail uw langwerpige keukenfoto's naar marketing@budgetplan.nl !

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin