Vi har haft Brydes Flyttefirma ude til at hjælpe os med en flytning på 200 m² med hele 115 flyttekasser – og vi kan kun give dem vores allerbedste anbefalinger! De fire flyttemænd var fuldstænd... Näytä lisää
Vi har fornyeligt brugt Bryde og Sønner til flytning på Frederiksberg - det er ikke billigt!! Deres flyttefolk er meget høflige, hurtige og venlige og passer godt på tingene. MEN- vi måtte ringe e... Näytä lisää
Hold jer langt væk fra dem. De er storbrydere. Fik 80 kasser til nedpakning og 6 klædeskabe som blev anbragt i container. Da jeg modtog den efter 1½ år ankom kun70 kasser samt 5 klædeskab i en flytteb... Näytä lisää
Vi havde en virkelig god oplevelse med den service vi har fået hos Bryde og Sønner A/S. Fra besøget i vores lejlighed, tilbudsgivning og levering af flyttekasser til selve dagen hvor flytningen... Näytä lisää
Vi yder professionel flytteservice og logistikløsninger til firmaer, privatkunder og organisationer.
Meterbuen 20-22, 2740, Skovlunde, Tanska
- 44532000
- bryde@bryde-as.dk
- bryde-as.dk
On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Verdensklasse!
Vi har lige benyttet Bryde As til at flytte til udlandet incl. midlertidig opbevaring. Jeg valgte dem fordi jeg tidligere har fået en fin service og god pris tilbage i 2003 (flytning og opbevaring). Det fik vi også denne gang, og endda bedre end forventet. Servicen har været helt fantastisk! Vi har været temmelig besværlige kunder fordi vi havde en meget stram tidsplan; vi vidste ikke om det overhovedet kunne betale sig at flytte tingene, smide dem ud eller få dem opbevaret; og vi anede ikke hvor stort flyttelæsset ville være.
Bryde As har givet os masser af rådgivning, har lavet beregningerne om flere gange (i løbet af kort tid) mens vi prøvede at minimere flyttelæsset og bestemme os for om vi overhovedet skulle have det flyttet, og har virkelig overrasket mht prisen, som blev lavere end vi havde regnet med. Desuden har de haft totalt styr på det der med toldpapirer, regler osv. Mette fra Bryde As er sandsynligvis verden mest tålmodige menneske!
Vi er hverken særlig vandt til at flytte (da især ikke til udlandet) og har heller ikke særlig mange penge, så rådgivning og forudsigelighed var virkelig vigtigt for os. Vi har følt os helt trygge og i gode hænder med Bryde As. Tak for hjælpen!
Flyttefolkene har mere travlt med at snakke end at arbejde
Flyttefolkene er desværre på timeløn og ikke akkord, hvilket er meget tydeligt at se, når de åbenlyst står og holder flere længerevarende pauser under en 1½ times flytning.. Jeg kommer ikke til at benytte dem igen.
Aftaler overholdes, højt serviceniveau
Godt, pålideligt flyttefirma, der overholdt alle aftaler, tidsplaner mm. Rigtig god og venlig betjening samt fleksibilitet. Fin mulighed for opbevaring af møbler mm. I container.
Da vi ikke indhentede andre tilbud tør jeg dog ikke gætte på, om det var dyrt eller billigt i forhold til andre.
Super service til gode priser
Hvis du mangler et opbevaringsrum så tjek Bryde & Sønner - de tilbyder bl.a. opbevaring i en flyttecontainer som leveres hvor du bor og udbringes igen når du har brug for tingene, så du slipper for at leje flyttebil mv.
De er meget forsigtige når containeren løftes til og fra lastbilen - men pak alligevel dine ting omhyggeligt for det kan ikke undgåes at det hele rykker lidt rundt.
Jeg fik super service hos Bryde og Sønner - og deres priser er billigere end de opbevaringsrum + flyttebil jeg har kunnet finde i KBH .