Jeg har givet billigselskab.dk 5 stjerner af to grunde: 1) I oprettelsesflowet, gav de råd om at vælge den billigste af deres mulige løsninger. 2) Da godkendelsen ved Skat løb ind i problemer (sikken... Näytä lisää
Fin service. Men "billig" selskab endte med at blive dyrt. Blev opkrævet 1500kr ekstra pga en forsinket erhvervskonto. Fik ikke en eneste reminder eller lign. fra billigselskab. Fik blot opkrævning... Näytä lisää
Frygtede lidt besværet ved og oprette nyt APS selskab. Men det blev nærmest gjort til skamme. Det var nemt, hurtigt, og selv da min tålmodighed manglede lidt, så var supporten hurtige på chatte... Näytä lisää
Vi har brugt Billigselskab.dk til at oprette vores virksomhed Letz Media ApS. Processen var nem og lige til. Der var nogle fejl i stiftelses dokumentet og efter en del mails frem og tilbag... Näytä lisää
Hos Billigselskab.dk stifter vi din nye virksomhed nemt, sikkert og billigt. Du skal blot udfylde formularen på vores hjemmeside og så klarer vi resten for dig. Vi holder styr på alle lovmæssighederne og registrerer dit selskab, så du blot skal fokusere på, at drive din nye virksomhed.
Bredgade 36, 1260, København K, Tanska
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Forfærdeligt firma, de svarer ikke. Anbefaler alle at finde et andet seriøst firma. Dette her en kæmpe joke.
de er umulige at komme i kontakt med svarer ikke på mail og heller ikke på telefonen

Vastaus yritykseltä Billigselskab.dk
Super hurtig og professionel service.
Kan varmt anbefales herfra.
Det var nemt, hurtigt, og selv da min tålmodighed manglede lidt, så var supporten hurtige på chatten, til og vise mig status.
Nu forventer jeg ikke og åbne flere selskaber forløbigt, men skal jeg, så ved jeg godt hvor jeg gør det henne.
Virkeligt et solidt produkt de leverer
Jeg har brugt Billigselskab til at oprette holding selskab og driftselskab, og det er bare gået glidende uden nogen problemer! Shermin derinde fra har desuden taget godt hånd om diverse spørgsmål og med hurtig feedback. Super oplevelse!
Very good service. Shermin also reply to your questions instantly. i think they care their customers.
God, hurtig og fejlfri behandling. Havde Shermin som sagsbehandler, hun var dygtig, hurtig og lettilgængelig :) Der var også god og vigtig information om de videre skridt i de autogenererede e-mails.

Vastaus yritykseltä Billigselskab.dk
Hurtig og effektive ekspedition med oprettelse af nyt selskab.

Vastaus yritykseltä Billigselskab.dk
Nemt, hurtigt og til en god pris. Kvalitet !
Hele processen er digital og man er ikke i tvivl i processen med oprettelse af firma. Jeg var blevet anbefalet billigselskab.dk af andre og kan bekræfte deres tilfredshed.

Vastaus yritykseltä Billigselskab.dk
Vi har brugt BilligSelskab.dk til at oprette vores virksomhed, men det viste sig desværre, at det ikke var så billigt, som navnet antyder. Vi begik fejlen ikke at læse betingelserne grundigt igennem, hvilket endte med at koste os dyrt.
Deres renter og gebyrer er høje, og det virker, som om de spekulerer i at pålægge så mange gebyrer som muligt. Vi havde forventet en mere gennemsigtig og prisvenlig service, men oplevede det stik modsatte.
Jeg kan se i en anden anmeldelse herinde, at de har fået opkrævet 1.500 kr. for en manglende erhvervskonto, mens vi har betalt 2.500 kr.
Alt i alt er der intet billigt ved at bruge BilligSelskab.dk. Vi vil anbefale andre at læse betingelserne meget grundigt og overveje alternative løsninger, før de vælger denne service.