BECKSÖNDERGAARD Arvostelua 126

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,7

Jeg bestilte en flot bikini til min datters fødselsdag, men inden jeg gav den i gave, blev bikinien sat ned. Jeg skrev til BECKSÖNDERGAARD, og de krediterede differencen - og uden sure miner. Det syne... Näytä lisää

Sehr zufriedenstellend ist die Verarbeitung und Struktur meiner bestellten Tasche, der schwarze Shopper ROLLO LOTTIE im stil der gewebten Struktur von Bottega V. Der Bestell und Versandvorgang verlief... Näytä lisää

Jeg købte en matchende underdel og overdel (bikini) hvor overdelens stropper går op ved første brug. De havde ikke flere tilbage da jeg skrev en reklamation. De ville kun tilbyde refundering (rabatko... Näytä lisää

1. Asusteet
  2. Laukkukauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Becksöndergaard is a Danish tongue-in-cheek accessories brand. With an emphasis on great detailing, we design fun, feminine and unexpected items to create an empowered and independent style.

3,7

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

slangeskinds taske

Jeg bestilte en slangeskinds taske. Virkelig flot og okay kvalitet. Passer godt sammen med en messe outfits. Den har holdt i et halvt år ca, og den er stadig i virkelig god stand. Det eneste minus er, at der kun er et rum i tasken. Men udover det kan det sagtens anbefales at handle der.

23. marraskuuta 2020

They dont care if you loose your returnpackage

I wanted to return my package, but Becksondergaard don’t give you a returnlabel, you’ve to manage it all by yourself. So i had already a bad feeling with it, but i decided to send it back. You can guess it already... the package get lost! And they can’t do anything about it, they just say: ask your freightcompany. Very WEIRD to read here that i am not the only one who lost my package with Becksondergaard. Especially because this is the first time I lost one and i order a lot online.... so for me never again.

29. syyskuuta 2020

Uden tvivl den dårligste købs oplevelse…

Uden tvivl den dårligste købs oplevelse jeg nogensinde har haft med en webshop.
De skriver at hvis man bestiller inden kl 12 afsendes ordren samme dag.
Jeg lægger ordren en onsdag morgen og da jeg ikke har hørt tilbage omkring min ordre torsdag eftermiddag, skriver jeg til deres kundeservice, som så bruge et døgn på at vende tilbage med "vi skal nok kigge på hvad der er sket med ordren"
Da jeg ikke har hørt tilbage fredag eftermiddag ringer jeg ind til kundeservice og får samme besked om at de nok skal kigge på hvad der er sket med min ordre og så vil de vende tilbage.
Da ingen er vendt tilbage mandag eftermiddag ringer jeg ind igen, og får blot samme besked om at de nok skal kigge på hvad der er sket med min ordre...
På daværende tidspunkt er jeg ved at blive lidt irriteret over at kundeservice ikke virker særlig intetserret i at hjælpe, og at de ikke synes der er noget de kan gøre, problemet må ligge hos lageret...
Jeg ringer yderligere ind 2 gange til deres kundeservice efterfølgende og får samme besked om at de nok skal kigge på det...... Derefter giver jeg op, og beder dem om at annullerer ordren.
Jeg får så en mail om at de har annulleret den, samtidig med at de har sendt pakken afsted, så jeg spørg derfor om jeg kan der er en måde hvor på jeg kan få lov til at betale for den, fx. faktura så jeg bare kan hente den pakke der ligger i mit navn i pakkeshoppen, hvor til kundeservice svarer at det kan ikke lade sig gøre, så hvis jeg vil have varren kan jeg bestille den igen..

15. syyskuuta 2020

ekstrem dårlig kundeservice

Jeg har købt en sort ruskindstaske fra BS (en clutch). Desværre tåler den ikke at blive fugtig, da farven i læderet løber af. Jeg har nu ødelagt en ny kjole og et et parketgulv, med sorte skjolder, der ikke kan komme af.
Beck Søndergaard kunne ikke være mere ligeglade. Jeg har tilbudt at sende billede dokumentation, men da det åbenbart ikke er deres problem, ønsker de ikke det.

Helt ærlig, det er da godt nok dårlig kundeservice.

Jeg kommer ikke til at købe jeres produkter igen.

2. heinäkuuta 2020

Sindsyg dårlig oplevelse

Sindsyg dårlig oplevelse. Bestilte en gave som ifølge beskrivelsen var tørklædet kvadratisk, de havde så "glemt" at skrive det var en kvadrat der blev syet sammen til en trekant!
3 gange på 17 dage måtte jeg rykke for at få mine penge retur
Jeg har handler der 3 gange - første, eneste og sidste gang!

3. kesäkuuta 2020

Kære Peter,
Jeg er meget ked af din uheldige oplevelse vi bestræber os altid på at finde den bedste løsning for kunden. Kontakt os endeligt på kundeservice@becksondergaard.dk hvis du endnu ikke har modtaget beløbet retur og vi finder en god løsning og behandler din sag som topprioritet. Vi beklager igen mange gange. Bedste Hilsner Becksöndergaard

Lang leveringstid

Købte en taske, leveringstiden var alt for lang. Bestilte 27. Dec og modtog først 6. Dec. Trods helligdage er der også en del arbejdsdage.

13. tammikuuta 2020

Fortryd ikke dit køb !

Jeg returnerede en vare og fik den 12. Dec besked om, at den var modtaget og pengene tilbageført. Den 20. Dec var pengene endnu ikke modtaget, og her den 7. Januar har jeg STADIG dialog kørende med kundeservice, der først bad mig dokumentere at pengene var trukket på min konto - hvilket jeg gjorde med kopi af posteringen fra min bank med modtageroplysninger mv. BS har stadig svært ved at finde ud af eget bogholderi - og udbetaler ikke de 375 kr de for snart en måned siden påstod de havde sendt retur
Dårlig stil!

7. tammikuuta 2020

Holdt efter 12 års brug

Super god kvalitet!!

Købte en åleskindspung i 2007

Selvfølgelig er den medtaget idag; men den har også holdt meget længere end forventet!

Alle syningerne holder stadig, selv lynlåsen.

Den har tjent mig godt i 12 år

10. joulukuuta 2019

Top Class Service🙏🏼

Tusen TACK för snabb, professionell & mycket vänligt bemötande: ni på BeckSöndergaard kan definitivt service!!
Jag är supernöjd med både baddräkt & kjol!

28. lokakuuta 2019

God service!

Jeg havde købt en taske, og da jeg fik den leveret var der nogle ridser på. Jeg skrev en mail, og der gik ikke lang tid før jeg fik svar tilbage om at der var en ny på vej til mig. Hurtig svar og meget behagelig service!

10. lokakuuta 2019

Super god oplevelse

Jeg fik en taske i fødselsdagsgave, der desværre havde en fejl fra fabrikkens side. Skrev til kundeservice, og fik hurtigt svar om, at de ville sende en ny. Samtidig skrev de, at jeg bare kunne beholde den gamle, da der ikke var grund til at bruge ressourcer på at sende den tilbage. Dagen efter modtog jeg min fine, nye taske.

Super god service, venlig behandling og hurtig svartid hele vejen igennem. Alt i alt en god oplevelse.

9. lokakuuta 2019

Træls oplevelse

Træls oplevelse ! Jeg købte et hårbånd jeg skulle bruge til gave via deres webshop. De reklamerer med at hvis man bestiller fra deres webshop inden kl 13 på en hverdag bliver pakken sendt samme dag. Det her undrer mig meget, da jeg for 6 dage siden, inden kl 13 købte en vare hos dem. Efter at have skrevet til kundeservice for jeg først idag, 6 dage efter, besked om at pakken idag er blevet sendt. Jeg synes det er for dårligt, når at deres leveringstid er 1-3 dage ! :-(

22. heinäkuuta 2019

Dyr taske - dårlig kvalitet

Jeg købte i marts måned en rigtig fin taske med papegøjer.
Efter en lille uge var syningerne i kanten så småt begyndt at trævle op, det var rigtig trist, men jeg tænkte ikke videre over det dag jeg tænkte at det var naturlig slitage.

En lille måned senere vender jeg mig rundt med tasken hvilket resulterer i at tasken slår ind i døren hvorefter taskeremmens karabinhage knækker og remmen derfor går i stykker. Et par dage senere møder jeg op i Bahne hvor jeg har købt tasken og fortæller hvad der er sket. De siger at de desværre ikke kan gøre noget - MEN at de kender til problemet og råder mig til at gå til en skomager så han kan smide en ring i i stedet, og altså “redde” min taske. Så det gør jeg.

På det her tidspunkt er magneten i tasken begyndt at blive løs og jeg skulle være meget forsigtig hvergang jeg åbnede tasken for at skåne den så meget som muligt. For to uger siden skete det så. Magneten røg af og der er ikke rigtig længere noget at gøre.

Jeg er rigtig ked af at min flotte taske ikke længere er funktionel. Jeg har brugt min taske som en taske og intet andet, alligevel går den i stykker i løbet af tre måneder. Det er ikke fordi jeg har stået og hoppet og sparket til den, snarere omvendt, efter syningerne gik op har passet så godt på den som jeg kunne, og det at den ikke engang kan holde til at jeg åbner og lukker den er simpelthen for dårligt.

Jeg har været glad for Beck Söndergaard, og ejer også mange andre fine ting derfra. De har helt bestemt mange smukke ting men pris og kvalitet stemmer desværre ikke overens. Jeg tror desværre ikke at jeg kommer til at købe nyt derfra foreløbigt😕

28. kesäkuuta 2019

Kære Laura,
Det lyder ikke okay dette du beskriver, selvfølgelig er dette en reklamation. Vi har hos Becksöndergaard ikke være bekendt med denne sag men vil du ikke skrive til customerservice@becksondergaard.com og vi finder en løsning med det samme. Bedste hilsner Becksöndergaard

Taske går i stykker efter 1 måned

Den her anmeldelse er omkring en taske (selve produktet)!
Kan kun give 1 stjerne.
Min lillebror købte en taske, til mig, i januar i magasin, slut februar gik den i stykker! Knappen der holder klappen fast til tasken røg af!? Selve tasken mistede tråde hele tiden. Kunne sætte den på en hvilken som helst overflade og trådene ville sidde fast i Alt! Hvordan i al verden kan en så dyr taske gå i stykker på så kort tid!
Regnede med at den kunne laves, eller at jeg ville få en ny. Jeg elsker tasken og er den første julegave, jeg har fået af min lillebror, så den betød meget.
Gik i magasin for at høre hvad der kunne gøres. De ville sende den ind. Her fik jeg også at vide, at jeg ikke er den første kunde der har prøvet det?? Hvis det er sket så mange gange før, burde Becksöndergaard så ikke få kigget på deres produkter og få gjort noget ved det, så det ikke sker igen?

Nå men jeg får så svar tilbage, at der ikke kan gøres noget men jeg kan komme og få mine penge igen. Så rigtigt god og sød kundeservice fra magasin! ❤️

Men er godt nok ked af og forarget over at en taske kan gå så hurtigt i stykker 😳

24. huhtikuuta 2019

Kære Line,
Vi beklager meget din oplevelse med tasken du har fået af din lillebror, og det er naturligvis ikke på sin plads selvom reklamationer desværre kan forekomme. Hvis du skriver en mail til customerservice@becksondergaard.com vil vi gøre vores aller bedste for at skaffe dig en ny taske magen til, hvis muligt. Vi har ikke været informeret om denne sag, og vi bestræber os altid på at finde den bedste løsning for kunden. Kontakt os endelig, og så finder vi en løsning 😊

Utmärkt kundservice

Utmärkt kundservice! Eftersökte en speciell väska till min frus födelsedag som var slut i alla butiker och tyvärr var den slut även hos Beck Söndergaard men jag tog kontakt med deras kundservice och fick hjälp att köpa samma väska i en annan färg som blev bra vilket också räddade födelsedagen :)

22. tammikuuta 2019

Super oplevelse med Beck Søndergaard

Super oplevelse med Beck Søndergaard!
Min mors tørklæde kom til tiden, kvaliteten er super og jeg har siden købt et til mig selv og har ikke taget det af siden.
Super service samt produkter, kan kun anbefale! :-)

28. joulukuuta 2018

The lovely people at Becks Ondergaard…

The lovely people at Becks Ondergaard sent my lovely tweed bag all the way to England. Excellent service and very speedy.

16. marraskuuta 2018

Dear Elaine,

We are very happy to hear about your recent experience. We hope you will enjoy your new bag for years to come :)

Best Regards,
The Becksöndergaard-team