BECKSÖNDERGAARD Arvostelua 126

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,7

Jeg bestilte en flot bikini til min datters fødselsdag, men inden jeg gav den i gave, blev bikinien sat ned. Jeg skrev til BECKSÖNDERGAARD, og de krediterede differencen - og uden sure miner. Det syne... Näytä lisää

Utmärkt kundservice! Eftersökte en speciell väska till min frus födelsedag som var slut i alla butiker och tyvärr var den slut även hos Beck Söndergaard men jag tog kontakt med deras kundservice och f... Näytä lisää

Sehr zufriedenstellend ist die Verarbeitung und Struktur meiner bestellten Tasche, der schwarze Shopper ROLLO LOTTIE im stil der gewebten Struktur von Bottega V. Der Bestell und Versandvorgang verlief... Näytä lisää

1. Asusteet
  2. Laukkukauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Becksöndergaard is a Danish tongue-in-cheek accessories brand. With an emphasis on great detailing, we design fun, feminine and unexpected items to create an empowered and independent style.

3,7

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Mangel på ansvar for dårlig kvalitet

Jeg købte en matchende underdel og overdel (bikini) hvor overdelens stropper går op ved første brug. De havde ikke flere tilbage da jeg skrev en reklamation. De ville kun tilbyde refundering (rabatkode). Dog ikke for underdelen, den kan jeg så brænde inde med, uden de tager ansvar for deres defekte produkter/dårlige kvalitet.
Så ikke køb sæt hos dem, de anser dem ikke således, eller tager ansvar.

26. elokuuta 2022

Kære Cecilie,
Da vores bikinier ikke bliver solgt som sæt, men som enkeltvis vare, så hænger disse desværre ikke sammen, og det er årsagen til, at det kun er den defekte vare, som du bliver refunderet for.

Heldigvis kan man jo bruge underdelen sammen med en anden overdel :-)

Vi vil gøre hvad vi kan, for at efterkomme kunderne, inden for rimlighedernes grænse. Vi beklager hvis dette ikke er lykkedes.
Vi håber dog at se dig igen.

Customer Service Support

Produkterne er helt som forventet og…

Produkterne er helt som forventet og til en fin pris.
Virkelig lækker badedragt. Hurtig levering.

2. heinäkuuta 2022

Reklamation

Jeg reklamerede på et produkt, som jeg havde købt i efteråret, hvortil jeg fik en helt igennem fantastisk kundeservice og alle mine penge refunderet.
Virkelig god kundeservice!!!

3. maaliskuuta 2022

Customer Service Support

Super skidt at man der ikke er fri…

Super skidt at man der ikke er fri returnering, især når man får et produkt der ikke lever op til de forventninger man havde til det, som er fyldt med mærker og skrammer…

2. helmikuuta 2022

Hej Alberte,
Jeg ved din henvendelse er gammel, men jeg vil alligevel knytte en kommentar:
Jeg ved ikke om du i april sendte billeder af din vare, hvis varen ikke levede op til det den skulle, ift skrammer og mærker. Men oplever du ligende fremover, kan jeg kontakte på smj@becksondergaard.dk, og så finder vi ud af en løsning :-)

Mht fri retur står det på vores hjemmeside, at man selv hæfter for returprisen, hvis man benytter sig af vores returlabel, med mindre andet er aftalt :-)

Lad mig vide anden gang hvis jeg kan hjælpe.

Hurtig levering

Bestilte tøj mandag aften, modtog onsdag formiddag. Super service.

19. tammikuuta 2022

Customer Service Support

Dårlig KUNDEOPLEVELSE….købte varer på…

Dårlig KUNDEOPLEVELSE….købte varer på nettet inden ordren var gennemført og varen afsendt modtog jeg en mail hvor det var yderligere 25% nytårsrabat. Jeg henvendte mig til kundeservice umiddelbart og ønskede at de skulle fratrække yderligere rabat.
Så kom der en længere vævende mail at jeg havde fået til den pris der stod på nettet.
Så fremsendte jeg yderligere dokumentation for hvad de havde sendt på mail. Men desværre jeg kunne købe den påny og returnere den modtagede varer - resultat yderligere betaling for 2 x porto.
Det blev sidste gang har ellers købt mange Bech Søndergaard ting også i butikker - men det er slut.

6. tammikuuta 2022

God service

Modtog en hårbøjle, som desværre var gået i limningen. Uden nogle problemer, sender de en ny hårbøjle til mig.

29. joulukuuta 2021

Also so etwas habe ich noch nicht…

Also so etwas habe ich noch nicht erlebt.
Knapp vor einem Monat bestellt und bis jetzt noch nichts erhalten. Bereits Kundenservice kontaktiert und auch keine Rückmeldung wo die Bestellung bleibt erhalten.
Angegeben wurde, die Ware wäre innerhalb von 2-3 Tagen lieferbar.

Nie wieder!

22. joulukuuta 2021

Rigtig kedelig kundeservice eller…

Rigtig kedelig kundeservice eller mangel på samme. Fik en mail med ekstra tilbud på en vare i søndags. Bestiller varen og betaler for fragt. Mandag får jeg en mail fra dem, med endnu bedre tilbud på varen. Skriver og forhøre mig om de kan give mig allerede bestilte vare til den pris eller annullere ordren. Får i så i dag endnu en mail med en endnu bedre pris på varen… Kundesevice skriver at de ikke kan annullere ordren og desværre ikke kan refundere differencen. Jeg kan sende varen retur, selv betale returfragt og bestille den igen og betale fragt.

Synes det er utrolig tarvelig måde at behandle sine kunder på.

30. marraskuuta 2021

Jeg har modtaget mine bestilte…

Jeg har modtaget mine bestilte tørklæder, og det ene ligner slet ikke det jeg har bestilt på hjemmesiden og det andet som skulle leveres, i en fin gaveæske , til en fødselsdagsgave, der var gaveæsken ikke med.
Talt 2 gange med kundeservice, og forklaret at jeg skal bruge gaveæsken i overmorgen, de har ikke kunne hjælpe mig, da sagen er videresendt til produktafdelingen.

24. syyskuuta 2021

God kundeservice og lækre varer.

Hos Becksöndergaard forstår man virker begrebet god kundeservice. Jeg bestilte en vare, som jeg har ledt efter og fik den endda til en super pris (den billigste online) på udsalg. Udover dette afsender de hurtigt og kundeservice besvarer ligeledes dine spørgsmål indenfor rimelig tid ift. din ordre. Jeg fik endda en gave med i min ordre i form af 3 fine mundbind i stof, som jeg flittigt bruger. Handler gerne her igen!

25. elokuuta 2021

Danmarks bedste service!!

Min 1,5 år gamle yndlings taske fra Becksöndergaard var gået i stykker, så jeg skrev til kunderservice og de returnerede med en rabatkode på værdien af den ødelagte taske! Hold nu op for en service! Er simpelthen så glad <3
Jeg bestilte en taske med det samme, og her 24 timer senere er den allerede blevet leveret!! Er fuldstændig blæst bagover <33 ovenikøbet lå der 3 af de flotteste mundbind i pakken - er liiidt ærgerlig over at vi ikke bruger mundbind længere :'))
Kæmpe anbefaling herfra!! <3

30. heinäkuuta 2021

Ikke besværet værd

Lavede en bestilling med 4 varer.
Efter at min pakke er afsendt får jeg besked om, at den ene vare, nemlig et tørklæde på udsalg, desværre ikke er på lager alligevel, på trods af at man stadig kunne lægge det i kurven på hjemmesiden - selv flere dage efter jeg fik besked om, at det var udsolgt. Jeg skrev tilbage, at jeg da gerne ville have haft mulighed for at vælge et andet tørklæde eller en anden varer inden afsendelsen af pakken, så jeg bedre kunne udnytte den fragt, jeg havde betalt, men i stedet fik jeg en 10% rabatkode. Ikke engang gratis fragt, sådan at det reelt gav mening at bestille et andet tørklæde.

Jeg modtager så pakken, hvor der mangler en anden af varerne, jeg havde bestilt. Skriver til kundeservice. De kan åbenbart ikke finde mine oplysninger i systemet, for de er nødt til at bede om mit korts kortnummer og reg. nr. for at kunne tilbagebetale beløbet. Efter noget tid får jeg endelig pengene tilbage for den vare, jeg aldrig modtog. Jeg fik ikke engang besked om, om varen overhovedet var på lager, hvilket den jo sikkert heller ikke var.

Jeg fortryder så købet af en taske i min bestilling, som jeg sender tilbage inden fristen. Jeg hører intet i lang tid og der kommer ingen penge retur på min konto, så jeg må igen henvende mig til kundeservice. Der har så været problemer i systemet, så min returnering var forsvundet i systemet. Igen beder de om kortnummer og reg. nr., selvom jeg havde skrevet det i en tidligere mail i samme tråd. Jeg endte dog med at få pengene tilbage i sidste ende efter noget tid.

Overhovedet ikke besværet værd. Der er ikke ordenligt styr på tingene, og man kan ikke være sikker på overhovedet at få sine bestilte varer, og man må selv være vedholdende for at få penge tilbage. Ingen anbefaling herfra. Sindssygt ærgerligt at et så fedt brand skal ødelægges af et så dårligt system og mangel på orden. Bestiller ikke her igen.

1. heinäkuuta 2021

Jeg må desværre give min købsoplevelse…

Jeg må desværre give min købsoplevelse bedømmelse under middel. Jeg returnerede varer for lidt over 2.000 kroner og fik besked om, at min retur var behandlet, så jeg tænkte ikke mere over det. Heldigvis opdagede jeg et par måneder efter, at jeg kun havde fået refunderet 89 kroner! Herefter tog det mig over en måned og fire mails at få mine penge retur. Det er virkelig under dansk standard.

4. toukokuuta 2021

Ikke god kvalitet

Jeg købte en taske fra mærket, og efter omkring 2-3 uger efter meget let brug af den, gik syningerne allerede op, og de hænger nu ned fra tasken... Læderen knirker også når man går med den.

Men udover det, er det en rigtig flot og god taske. Men for sådan en lidt dyrere taske, skal den også holde!

15. huhtikuuta 2021

Pas på med at købe varer hos Beck…

Pas på med at købe varer hos Beck Söndergård, da de er meget ufleksible ved ombytning til anden størrelse. De ville ikke tage varen retur, trods det vi fik leveret en ny størrelse, så nu har vi betalt for to gange den samme vare, hvor vi nu kan forære den forkerte størrelse til et familie medlem ... så vælg en anden Webshop. Det var sidste gang vi køber varer hos Beck Söndergård.

9. maaliskuuta 2021