Knivesandtools.be Arvostelua 5 871

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Saanut 5/5 tähteä

Commandé arrive sur un jour en Belgique .Super suivi depuis la commande expédiée Toujours bien protégé dans des boîtes super solide Service au top ******* Merci à l 'équipe de knivesandtools

Saanut 5/5 tähteä

J'en suis très content du service clientèle, vous avez un petit problèmes, il vous réponds rapidement, et une livraison rapide, en un jour vous recevez votre commande, n'est pas comme les autres comme... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Site internet très bien fait, avec description complète des articles. Des guides, des explications, des conseils en fonction de nos besoins. Envoi hyper rapide depuis les Pays Bas vers la Belgique... Näytä lisää

1. Veitsikauppa
  2. Kiikarit
  3. Askarteluliike
  4. Keittiötarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Ben je ook liefhebber van echte kwaliteitsproducten? Wij testen alle producten zelf en hebben de scherpste messen en de sterkste zaklampen voor je geselecteerd. Topkwaliteit keukenmessen, zaklampen, zakmessen en verrekijkers vind je bij knivesandtools.be voor de best mogelijke prijs. Liefhebbers van koken en outdoor zijn bij ons aan het juiste adres!

4,8

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Degelijke kwaliteit

Eindelijk een plek waar je nog degelijk materiaal kan kopen! Je betaalt voor kwaliteit, maar de snijplanken van Sage zien eruit alsof ze minstens 20 jaar meegaan. Ik snak maar méér van dit soort sites: kwaliteit, geen wegwerpspul

9. elokuuta 2025

Fällkniven KK Kolt

Super efficiente verzending, begrijp niet dat deze Fällkniven “puuko” niet meer aandacht krijg, heb de F1 pro, S1 pro en A1 pro een de KK kolt hoort er gewoon bij. Superscherp en perfect voor het kleine snijwerk.

20. elokuuta 2025

Très grand choix

Très grand choix, pour tout budget, marchandise soigneusement sélectionnée, service et communication au top. Il manque à mon avis un programme de fidélisation des clients.

15. heinäkuuta 2025

Mijn shop-to-go-to

Knivesandtools is steeds mijn shop-to-go-to wanneer ik outdoor materiaal zoek.
Elke bestelling wordt met zorg geleverd in een meer dan respectvolle tijdspanne. Levering de dag nadien hoeft niet voor mij maar vaak is dat wel het geval bij Knivesandtools.

12. heinäkuuta 2025

Excellent

Excellent. Client depuis un moment maintenant, toujours été satisfait. Conseils nombreux et appréciés que vous vouliez un couteau de collection ou utilitaire.
Prix pour tous les budgets tout en restant dans la qualité

29. kesäkuuta 2025

Top!

Al enkele keren bij jullie besteld en telkens heel tevreden. Snel geleverd

31. toukokuuta 2025

100% satisfait

Envoi rapide. Gravure sur les lames vraiment belle et j'ai reçu un mail contenant des conseils pour prendre soin des couteaux que je venais d'acheter. Je recommande pleinement ce site.

30. toukokuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Top als het goed gaat, maar als het mis loopt...

(TL;DR: + update onderaan)

Zaterdag 24/05/2025 plaatste ik een bestelling van vier items. Alle items waren op voorraad “voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden”. Het waren enkele items van mijn verlanglijstje die in korting stonden op dat moment.
Mooi! Want twee van deze items zou ik cadeau geven voor de verjaardag van mijn vader.
De betaling werd uitgevoerd om 20u20 en ik kreeg meteen een mail ter bevestiging van mijn bestelling. Helaas, dat was het dan…

Woensdag 28/05/2025 vroeg ik een ticket aan via de klantenservice om enige informatie ter verkrijgen in verband met mijn bestelling. Helaas, geen reactie…

Zaterdag 31/05/2025 verzond ik onder hetzelfde ticketnummer opnieuw een mail om enige informatie ter verkrijgen in verband met mijn bestelling. Ik zou deze graag ontvangen zodat ik het verjaardagscadeau van mijn vader op 02/06/205 kon afgeven. Helaas, geen reactie…

Op dinsdag 03/06/2025 nam ik telefonisch contact op met Knives and Tools en kreeg ik “Kai” aan de lijn. Kai vond mijn bestelling terug in het systeem en zei dat hij navraag ging doen in het magazijn: “ik laat je vandaag nog wat weten via mail”. Helaas, Kaihard vergeten om iets te laten weten aan deze klant…

Woensdag 04/06/2025 nam ik telefonisch contact op met Knives and Tools en kreeg ik “Jack” aan de lijn. Jack vond mijn bestelling terug in het systeem en wist te melden dat het pakket aan de verkeerde leverancier was aangeboden en daarom nog niet was verzonden. Jack zou navraag doen in het magazijn. Jack had er gelukkig meer zin in en kwam zijn belofte wel na. Zoals beloofd stuurde Jack me vijftien minuten na het telefoontje een mail met excuses voor het ongemak én de melding dat ik de bestelling binnen 1 à 2 dagen in huis zou hebben. Helaas… een halfuurtje later een mail van Jack dat er wat “technisch gedoe is met IT en dat ze mijn order morgen gaan klaarzetten: bezorging vrijdag 06/06 of zaterdag 07/06”.

Donderdag 05/06/2025 bleef ik vol verwachting uitkijken naar de mail met een Track and Trace code. Helaas...

Vrijdag 06/06/2025 stuurde ik opnieuw een mail naar Jack. Ik ontving snel een antwoord: “sorry, helaas kon IT het gisteren niet repareren, het zal echt voor vandaag zijn, levering 07/06 of dinsdag 10/06”.

Update 1 - 06/06/2025:
Zowaar, Jackpot! In de namiddag een mail dat mijn bestelling onderweg is. Maar helaas... de track-and-trace code van UPS is niet ingevuld en de bevestiging van UPS zelf blijft ook uit. Wat een pech!

Ik kijk al uit naar het antwoord dat ik dinsdag 10/06/2025 mag verwachten: "Sorry, iets misgelopen bij de transporteur, het is niet meer in onze handen".

Ik heb inmiddels al heel wat tijd verspild aan de opvolging van deze bestelling. Dubbel jammer als je er als klant ook nog op rekent dat je een verjaardagscadeau op tijd in huis zal hebben en dan bedrogen uitkomt.

Update 2 - 13/06/2025:
Dinsdag 10/06/2025 nam ik opnieuw contact op via mail met Jack. Ik kreeg erg snel een antwoord van Tim, manager Customer Experience. Halfuurtje later verscheen de T&T-code en op 13/06/2025 kwam het pakket (zoals gewoonlijk) in goede staat aan.

Conclusie: als loyale klant sinds 2011, met meer dan vijftien bestellingen en een besteding van honderden euro’s door de jaren heen, had ik een hoger niveau van dienstverlening verwacht van Knives and Tools. Dat zich bij een bestelling incidenteel een probleem voordoet, is begrijpelijk en menselijk. Wat echter volstrekt onaanvaardbaar is, is het nagenoeg volledig uitblijven van communicatie van de zijde van de klantenservice. Er werden geen statusupdates verstrekt, noch volgden er tijdige excuses of toelichtingen. Pas na herhaalde, door mij geïnitieerde contactpogingen werd er informatie gedeeld. Deze passieve houding in de klantcommunicatie getuigt van een zorgwekkend gebrek aan klantgerichtheid.
Een eenvoudige, tijdige melding over de vertraging had veel frustratie en onzekerheid kunnen voorkomen. Het feit dat dit is nagelaten, heeft mijn vertrouwen in Knives and Tools ernstig geschaad. Bij toekomstige aankopen zal ik dan ook actief alternatieve aanbieders overwegen.

TL;DR:
Ik bestelde op 24 mei 2025 vier producten bij Knives and Tools, waaronder een cadeau voor mijn vaders verjaardag op 2 juni. Ondanks de belofte "voor 22:00 besteld, vandaag verzonden", bleef levering uit en kreeg ik pas na herhaalde pogingen contact met de klantenservice. Pas op 4 juni kreeg ik uitleg over een fout in de verzending en technische problemen.
Op zaterdag 07 juni wachtte ik nog steeds op mijn bestelling.
Uiteindelijk ontving ik mijn pakket op 13 juni in goede staat. Ik ben tevreden (5*) over de bestelde artikelen.

Als klant ben ik teleurgesteld in de communicatie en afhandeling, zeker gezien mijn lange, positieve bestelgeschiedenis. Ik overweeg voortaan elders te kopen.

6. kesäkuuta 2025
Knivesandtools.be-logo

Vastaus yritykseltä Knivesandtools.be

Goedemiddag,

Bedankt voor je uitgebreide review en vooral voor het delen van je hele ervaring.

Allereerst: onze oprechte excuses. Dit is duidelijk niet hoe een bestelling en de communicatie daarover hoort te verlopen – zeker niet bij een trouwe klant zoals jij, die al zo lang bij ons bestelt.

Dat er iets misgaat met een bestelling kan inderdaad gebeuren, maar het mag nooit zo ver komen dat je als klant achter informatie moet blijven aanjagen, zonder duidelijkheid of opvolging. We begrijpen volledig dat dit frustrerend is, zeker als je rekende op een cadeau dat op tijd binnen zou zijn.

Je feedback over het gebrek aan communicatie, de vertragingen én het feit dat je pas laat antwoord kreeg, nemen we serieus. Dit signaal is intern al gedeeld met ons service- en logistiek team, want het moet écht beter – en transparanter.

We waarderen het dat je ondanks alles nog de moeite hebt genomen dit met ons te delen. Je hebt gelijk dat je als vaste klant meer mag verwachten, en dat vertrouwen willen we graag terugverdienen.

We nemen apart nog persoonlijk contact met je op om dit netjes af te ronden.

Het Knivesandtools Team

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin