Saanut 1/5 tähteä

Dropshipper die niet reageert op mails of chat. Geef hier alsjeblieft geen geld aan uit. Duurde veel langer dan aangegeven, kreeg geen updates en toen de bestelling alsnog binnenkwam bleek het het ver... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Op advies Airsteps sloffen in bepaalde maat gekocht, maar bleken veel te klein, dit was in november. Na lang heen en weer mailen eindelijk een retouradres ontvangen, maar nooit mijn geld teruggekregen... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Ik had de verkeerde maat besteld, dus mailde naar de service afdeling wat het probleem was. Het ging om de Airsteps sloffen. Ik kreeg na een half uur een mail terug met het retourformulier.... Näytä lisää

1. Vaateliike
  2. Alusvaatekauppa
  3. Naistenvaateliike

Yrityksen kirjoittama

Bij ons koop je de beste sokken voor je vlucht naar welke bestemming dan ook.

1,6

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Onbetrouwbaar bedrijf

Onbetrouwbaar bedrijf. Is pook van Airflufs.
Plastic product, veel te kleine maat, ondanks besteld via hun maattabel.
Geen contact met het bedrijf te krijgen over hoe product terug te sturen.

18. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Geen bedrag terug gestort gekregen

2 paar besteld in verschillende maten. Het passende paar gehouden, die zijn ook van prima kwaliteit. Andere paar teruggestuurd met het retourformulier, tot op de dag van vandaag geen geld terug gehad. Website en e-mailadres zijn uit de lucht.
In januari al retour gestuurd.

8. maaliskuuta 2025

Airsteps pantoffels besteld

Opgelicht door Airsteps.nl. Airsteps pantoffels besteld, 2 maten groter dan normaal, maar ze waren toch veel te klein. Na contact besloten om de sloffen te retourneren, Airsteps heeft de retourzending op 27-12-2024 ontvangen. Op 21-01-2025 heeft Airsteps aangegeven binnen 10 dagen te betalen, maar dat is niet gebeurt. En nu blijkt dat de hele website en het e-mail adres niet meer werken. Mooi opgelicht dus, ik denk erover om aangifte te doen. Wijze les voor de volgende keer: uitgebreid controleren en zeker checken of ze ingeschreven zijn bij de KvK (niet dus).

Net als vele anderen heb ik wel 35 euro betaald, maar heb ik geen product meer.

28. helmikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Wacht nog op terugbetaling na retour

11 januari pantoffels geretourneerd. Deze zijn aan gekomen volgens de track and trace maar ik wacht nog steeds op mijn geld terug. Op 3 februari contact gehad met klantenservice en er was iets mis gegaan, geld zou terug gestort worden. Ik wacht nog steeds. Nu geen contact meer te krijgen met airsteps!

15. tammikuuta 2025

OPLICHTERS!!

OPLICHTERS!!! Na retour gestuurd te hebben, laten ze niks meer horen! Klarna kan niks doen hierin helaas.

NIET KOPEN !!!!!

19. helmikuuta 2025

Oplichters!

Sloffen besteld en pas na ruim 2,5 week ontvangen. Dropshipping bedrijf die troep uit China verkoopt. Met pijn en moeite retour adres gekregen. Verstuurd met track en trace en bevestiging dat die ontvangen is maar na 3 weken nog steeds geen geld terug ontvangen! Ver weg van blijven.

17. helmikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Dezelfde sloffen als op Temu, alleen een heel stuk duurder

Ik kreeg verschrikkelijk zittende slippers en heel andere pantoffels. Hoop gedoe om eindelijk een retouradres te krijgen, ze wilden me eerst een euro korting geven. Op Temu, waar ik nog nooit gekocht had, staan ze voor onder een tientje te koop! Nu wel de juiste gekregen, even lange levertijd, precies dezelfde verpakking van de bestelling en de artikelen, dus trap er niet in!!

11. helmikuuta 2025

Verschrikkelijke klanten service

Verschrikkelijke klanten service. Buitenom dat dit dropshipping is heb ik mijn pakket nooit ontvangen en de verkoper blijft me simpel weg een track and trace link sturen.

11. joulukuuta 2024

Teleurstelling!

Teleurstelling!
Eerdere slippers van Airsteps zaten heerlijk, dus nog een paar besteld. Deze hadden opeens een gat in de band, dat deed zeer. Ook was het materiaal veel harder dan mijn oude paar. Ik kreeg geen reactie via chat of Email, dus maar teruggestuurd. Kosten 8,25 euro! Hoop dat ik mijn geld terug krijg. Geen aanrader dus!

28. tammikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Klantenservice vreselijk slecht! Dit kan geen commercieel bedrijf zijn!

Had 2 paar Air Steps Comfort besteld op 5 december en zijn pas op 21 december bij mijn PostNL afgeleverd (ik was toen al op vakantie), kon ze niet binnen de gestelde termijn ophalen en zijn toen door PostNl afhaalpunt teruggestuurd (incluis track and tracecode) naar de afzender. Airsteps zegt ze niet ontvangen te hebben en dat ik bij PostNl moet zijn. PostNL zegt dat ik bij Airsteps moet zijn. Kortom kastje naar de muur verwijzing. Mails in januari en chatbox (AI) vandaag naar en met Airsteps levert niets op. Nooit meer bestellen bij deze site!

4. helmikuuta 2025

OPLICHTERS!

Ik wou dat ik deze reviews had gelezen voordat ik bij Airsteps iets had besteld.

Het klopt namelijk. 1 grote oplichterij dit bedrijf.

Dure pantoffels. Werd later pas duidelijk dat het uit China kwam, toen ik al had besteld.
Dat gaf al een gek gevoel.
Maar nu wil ik de pantoffels retour doen en ze NEGEREN gewoon al mijn mails.
Geen contact mee te krijgen.
Weg 35 euro.

DUS NIET BIJ AIRSTEPS BESTELLEN.

4. helmikuuta 2025

Niet bestellen

Niet bestellen! Reageren niet op mails en na retourzending wacht ik nog steeds op mijn geld. Waardeloze sloffen die niet passen. Totaal onbereikbare webshop.
U bent gewaarschuwd!

30. joulukuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Tja na alle negatieve recensies kneep…

Tja na alle negatieve recensies kneep ik hem toch wel even na mijn bestelling maar echt ze zijn heel mooi! Heb ze nu een week gedragen. Zitten en lopen heerlijk. Mooie kwaliteit. Ik heb ze een maat groter besteld zoals werd aanbevolen. Dan zitten ze prima. Er komt veel uit China ook merkartikelen worden er gemaakt dus laat dat je niet meteen afschrikken. Ik ben er blij mee!

29. tammikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

ervaring was super

ervaring was super, ik had achteraf nog een vraag die ik stelde via facebook. Ook via facebook direct antwoord. top.

8. tammikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin